Recent Comments

Sizler örnek olacaksınız!

Taşımalı İlköğretim kapsamında öğrenci taşımacılığı yapan araç sahipleri, araç sürücüleri ve Taşıma Merkezi İlköğretim Okulu Müdürleri ve Ortaöğretim Okulu Müdürleri ile toplantı yapıldı.
Bozkır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, Şube Müdür Vekili Osman Ali Kemik, Okul Servis Aracı Sahipleri-Sürücüleri ile Taşıma Merkezi İlköğretim Okulu Müdürleri ve Ortaöğretim Okulu Müdürleri katıldı.
Toplantıda; "Milli Eğitim Bakanlığı Taşımalı İlköğretim Yönetmeliği" ve "Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’nde okul idareleri ile okul servis araçlarının sahipleri ve sürücülerini ilgilendiren bölümler hakkında bilgiler verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç yaptığı konuşmada; “Sizler, sizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı olan, çocukları taşımaktasınız, bunu unutmayın ve bunun bilinci içinde olun. O çocuklar size Devletimizin emanetidir. Emaneti korumak sizlerin ve bizlerin görevidir. Öğrencileri taşırken, şoför koltuğuna oturduğunuzda artık, oranın yöneticisi konumunda ve sorumluluğunuzun başladığını unutmayın. Öğrencilere karşı örnek olacak davranışları gösterin. Onların yanında konuşmalarınıza, oturmanıza, hareketlerinize her şeyinize dikkat edin. O yaştaki çocuklar, yetişkinleri örnek olarak almaktadır. Sizin davranışlarınızı da örnek alabilirler. Onlara kötü örnek olabilecek her türlü hareketten kaçının. Sözleşme ve şartname hükümlerine kesinlikle uyun. Sözleşme ve şartname hükümlerine uyduğunuz sürece sizler ve bizler herhangi bir problem ile karşılaşmayız. Uymadığınız takdirde, problemler başlar. Çünkü daha öncede dediğim gibi sizler can taşımaktasınız. Problemler başladığında bütün yetkililer gerekli kanuni işlemi yapmak zorunda kalır ve yapar” dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.