Recent Comments

Üçpınar Kasabası, Kayapınar ve Arslantaş Köylerinde Ana Kız Okuldayız!

Üçpınar Kasabası, Kayapınar ve Arslantaş köylerindeki Ana Kız Okuldayız. Kampanyasına katılanlar, ilçemiz Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek tarafından ziyaret edildiler.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Ana Kız Okuldayız. Okuma Yazma Kampanyası kapsamında; Üçpınar Kasabası, Kayapınar ve Arslantaş Köylerinde açılan okuma yazma kurslarına ilçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek tarafından, beraberinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecileri ile birlikte ziyarette bulunuldu.
İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek; “Bir ülkenin kalkınmasının temelinde eğitim yatmaktadır. Bilginin kaynağı okumaktır. Bugün hala okuma yazma bilmeyen insanlarımız var. Bu insanların okuma yazma öğrenmesini sağlamak bizlerin görevidir. Bilgi insana güç ve cesaret verir, bilginin temeli de okumaktır. Alan taramasında okuma yazma bilmeyen anne ve kızlar tespit edilerek, okuma yazma kursuna yönlendirilmiştir. Alan çalışmalarına bundan sonra da devam edilerek, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızın okuryazar yapılmasına çalışılacaktır” dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.