Recent Comments

Bozkır MHPde yeni yönetim heyecanı

MHP Bozkır ilçe Teşkilatı yeni yönetimi geçtiğimiz hafta sonu Belediye Düğün Salonunda bir araya gelerek Hikmet Balcı’nın Başkanlığında tanıştılar.

Geçtiğimiz hafta sonu Belediye Düğün Salonunda MHP’liler buluşarak yeni yönetim kurulu üyeleri bir birleriyle tanışıp sohbet ettiler. Toplantıya MHP İl Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, MHP İl Genel Meclis Üyesi Kamil Akkoyun, Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi Gül ile Harmanpınar Belediye Başkanı Osman Güven katıldı.
MHP eski ilçe Başkanı Mehmet Arslan’ın yerine atanan ve Bozkır’ın yeni MHP ilçe Başkanı Hikmet Balcı, 13.02.2011 tarihinde Pazar günü saat 11.00’de Belediye yeni düğün salonunda yeni yönetimini partililere tanıttı.
Çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısında ilk olarak MHP İl Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Nazif Karabulut bir konuşma yaptı. Karabulut konuşmasında, yaklaşan genel seçimlerin MHP iktidarını gösterdiğine dikkat çekerek yeni oluşan yönetime çok iş düştüğünün de altını çizdi.
İl Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, MHP’nin Bozkırda kale olduğuna da dikkat çekti. Karabulut; “Eski İlçe Başkan Mehmet Arslan’ın görevden alınma gibi bir hususun olmadığını bu gibi ifadelerin dedikodudan ileriye gitmediğini de belirtti.”
Karabulut eski ilçe başkanı Mehmet Arslan’ın da Başkanlığı döneminde birçok başarılara imza attığını, kendisinin de yeni yönetimde tekrar önemli bir göreve sahip olduğunu da söyleyen İl Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut eski Başkan Mehmet Arslan’a da teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Daha sonra söz alan MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı, yeni yönetim ile birlikte yaklaşan genel seçimlere daha kuvvetli hazırlanacaklarını söyledi. Başkan Balcı, eski yönetime de teşekkür etti. “Gelecek MHP iktidarını işaret ediyor, Bozkır İlçe teşkilatı olarak Elele gönül gönüle vererek partimizi inşallah iktidara taşıyacağız” dedi.
Ülkü Ocakları Bozkır İlçe Başkanı Kemal Akkoyun’da konuşmasında, MHP Bozkır İlçe Teşkilatının Bozkır’a ve herkese hayırlı olmasını diledi.
Toplantıya Hamzalar Beldesi Belediye Başkanı Vehbi Gül ve beraberinde gelen belde teşkilatının tam kadro katıldığı tanıtım toplantısında, Belde ve İlçe MHP teşkilatı toplu olarak gazetemiz Bozkır Postası objektifine poz verdiler. Fotoğraf çekimin den sonra MHP’liler Seydişehir İlçesinde yapılan istişare toplantısına katılmak üzere salondan ayrıldılar.

MHP Bozkır İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluşuyor.
Hikmet Balcı, Mehmet Arslan, Ali Eken, A. Halim Erdem, Abdullah Uyanık, İbrahim Karakaya, Mehmet Tekin, Mustafa Vural, Yüksel Büyükyavuz, Ahmet Canten, Muhsin Balcı, Mustafa Karabulut, Fatih Demirel, Ahmet Akdam, Mustafa Hasırcı, Mustafa Şimşek, Hüseyin Borazan, Kâmil Kayadibi, Fırat Alpsar, Ali İhsan Karasu, Şükrü Üstün, Emin Çağrıtekin, M. Emin Güven, Hasan Göksu, Mehmet Gül, Ali Koçak, Hasan Ali Şen, Ata Özkan, Osman Uncu, Tevfik Ataseven, Soner Akkılınç, Hüsamettin Şahin, Murat Pala, Kemal Cengiz, Durmuş Güleç, Celalettin Akiz, Ufuk Kaçar, Güngör Akkoyun, Selahattin Çelik, Selahattin Kara, Abdullah Pek ve Veli Özdemir.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.