Recent Comments

MHPli Vekiller Bozkırda iktidara yüklendiler

Seçim çalışmalarına başlayan MHP Milletvekilleri AK Parti iktidarının 8,5 yıllık karnesinin başarısızlıklarla dolu olduğunu eleştirerek Bozkır’dan iktidara vurdular.

MHP Şanlıurfa eski Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri Muzaffer Çakmaklı ile Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Bozkır İlçe Teşkilatında partililere birer konuşma yaptılar. Milletvekilleri konuşmalarında bol bol AK Parti hükümetini eleştirerek; “Artık bu hükümetin sonu gelmiştir” MHP’yi iktidar yapmak için herkesin gece gündüz çalışması gerektiğinin altını da çizdiler.


Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP eski Milletvekillerinden Şanlıurfa Milletvekili Muzaffer Çakmaklı ile MHP eski Konya Milletvekili hemşehrimiz Sait Gönen ve yine hemşehrimiz olan MHP Konya İl Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut ile birlikte ilçemize geldiler.
İlçemize gelen Milletvekilleri ve beraberlerindeki misafirler ve Belediye Başkanları MHP Bozkır ilçe teşkilatında uzun uzun sohbet ettiler. Sohbetlerinde de iktidar partisini eleştirdiler.
İlçemize gelen Milletvekillerini ve misafirleri MHP ilçe başkanı Hikmet Balcı ile yönetim kurulu üyeleri ve MHP’li Belediye Başkanları karşıladı.
İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekilleri partililere birer konuşma yaptılar. İlk konuşmayı Şanlıurfa eski Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri Muzaffer Çakmaklı yaptı. Çakmaklı konuşmasında iktidara yüklendi. AK Parti iktidarının herşeyi güllük gülistanlık gösterdiğini, 8,5 yıllık iktidarları döneminde ülkeyi iyi yönetemediklerinden bahsederek, mevcut iktidar ancak yandaşlarına peşkeş çekmekten başka bir iş yapmadıklarından bahsetti.
Çakmaklı’nın konuşmasının ardından MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’da partililere konuşma yaptı.
Milletvekili Ali Uzunırmak, AK Parti iktidarına Muzaffer Çakmaklı’dan daha sert eleştirilerde bulunarak uzun uzun iktidar partisine vurdu.
MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak konuşmalarında; AK Parti hükümeti halkı yıldan yıla ve günden güne hep borçlandırdığına değindi. 2000 ile 2002 yılları arasında bankalara halkımız ne kadar borçluydu, şimdi ne kadar borçlu olduğundan örnekler verdi. AK Parti hükümeti halkımızın yüzde 80’nini borç batağına sürüklediğini ve o yıllardaki rakamlarla şimdiki rakamlar karşılaştırıldığında, AK Parti hükümeti bankalara halkı borçlandırmada yüzde 600 öne geçtiğini söyledi. Çiftçilerinde en zor dönemden geçtiğini, kredilerini kapatmak için üçe aldıkları traktörlerini bile yarısına sattıklarını, ürettikleri ürünlerinin para etmediğini, girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu da söyledi. Yani bu hükümet küçük ölçekli üreticinin yanında değil, hep zenginin yanında olan bir iktidar partisidir. Tabiki çiftçilerimizin girdi maliyetleri yüksek olur.
Ali Uzunırmak, AK Parti iktidarının yabancı sermayeye de peşkeş çektiğinden bahsetti. Türkiye’de 70 milyar dolar yabancı sermayeden bahsediliyor. Bu yabancı sermayeyle de bu iktidarın gizli ortaklıklarından bahsediliyor dedi.
Aydın Milletvekili Uzunırmak, partililere, AK Parti hükümetinin sonunun geldiğinden de bahsetti. 8,5 yıllık AK Parti hükümetinin değerlendirmesini yapan Ali Uzunırmak, iktidarın karnesinin hep başarısızlıklara dolu olduğunu ve halkın gözüne baka baka doğru yalan söylediklerinden bahsetti.
Uzunırmak; “Hem yabancı medya, hem de yerli medya bu hükümetin toptancılığını iyi yaparak ülkeyi hem içeriye hem dışarıya karşı tozpembe gösteriyorlar. Bizim MHP’nin arkasında tatbikî AK Parti iktidarı gibi kanallarımız yok” diyen Uzunırmak, uzun uzun AK Parti hükümetine yüklenerek konuşmalarını tamamladı.
Daha sonra Milletvekillerine ve misafirlere MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemekten sonra misafirler ilçemizden partililerle vedalaşarak ayrıldılar.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.