Recent Comments

MHP Vekilleri ve İlçe Teşkilatı Bozkır Esnaflarını Gezdiler.

MHP Urfa Milletvekili Muzaffer ÇAKMAK ve beraberindeki MHP Aydın Milletvekili Ali UZUNIRMAK’la 21. dönem milletvekili Sait GÖNEN Bozkır’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Harmanpınar Belediye Başkanı Osman Güven, Üçpınar Belediye Başkanı Ata Kalaycı, Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi Gül, Mhp Konya il başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, Mhp Konya Belediye Meclis Üyesi kamil Akkoyun, Mhp ilçe başkanı Hikmet Balcı ve Mhp Bozkır İlçe Teşkilatı hazır bulundu.

Ziyaret’te seçimler öncesi nasıl bir çalışma yürütmeleri konusunda MHP Bozkır ilçe teşkilatı ile görüş alışverişinde bulundular. Bu tür ziyaretlerin ülke çapında gerçekleştirdiklerini belirten  vekiller, sonrasında ilçe esnafını ziyaret ettiler.

MHP Urfa Milletvekili Muzaffer ÇAKMAK; MHP olarak ülke’de toplam 35 ilde milletvekilleri olmadığını ve bu konuda Bozkır halkının iki vekile sahip olduğu için çok şanslı olduğunu ve bunun değerini çok iyi bilmelerini belirtti.





MHP Aydın Milletvekili Ali UZUNIRMAK ise konuşmasında; hükümetin yapmış olduğu yanlış politikaları eleştirerek bizleri toptancılıktan perakendeciliğe sürüklediğini belirtti. Elimizdeki imkanların çoğunun alındığını ve bu imkanlar çerçevesinde yapabileceklerimiz en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirti.

Son Konuşması 21. Dönem Mhp Milletvekili Sait GÖNEN ise; Türkiye’nin çok kritik bir dönemden geçtiğini, dik çizgisinin bozulmamış sadece MHP’nin kaldığını, ve bu oyunu hep beraber bozacaklarını bunun ise birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti.

Vekiller ilçe teşkilat binasındaki toplantıdan sonra ilçe esnaflarına ziyaret gerçekleştirerek ilçemizden ayrıldılar. Ziyaret sonrası Harmanpınar kasabasına giderek belde halkının sorunlarını dinlediler.  
 
 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.