Recent Comments

AKP ye 2. Recep Konuk olur mu ?


‘’PANKO BİRLİK BAŞKANI ‘’
Recep Konuk AKP den Milletvekilliğine Aday Adayı olmuş. Hayırlı olsun diyorum.

Sayın başkan değerli bir kişilik Konya'nın çehresini değiştiriyor fabrikaları geliştirip yeni yeni sektörler var ediyor güzel çalışmaları var.

Geçtiğimiz dönem demokrat partiden aday oldu parti baraja takıldı seçilemedi dolaysıyla ancak bugün taban tabana zıt görüşte olduğu siyasi bir partiden aday adayı olması ilginç doğrusu.
Taban tabana zıt dememin sebebi sayın Konuk AKP hükumetinin tarım politikasına tamamen zıt yönde mücadele vermekte ve bu mücadelede hayli mesafe kat etmiş bulunmakta.

Sayın Konuk seçilirse tarım bakanlığına yakışır yalnız böyle bir şansı AKP politikasına zıt düştüğü için elde edemez.

Recep Konuk kol kaldır kol indir anlayışında bir vekilliği de kabul etmez düşüncesindeyim.
Oy potansiyeli göz önüne alınarak Sayın Konuk un aday adaylığını isteyen olmuştur desek şu gerçekle karşılaşırız ki AKP Konya da tabiri caizse ceketi aday gösterse 14 vekilliğin 10 tanesini vekil seçtirtecek güçtedir.
 
Sayın Konuk 'AKP den yani Başbakandan davet aldı desek temayül yoklamasına girmeyi ve Pazar, pazar dolaşmayı aday adaylığı sürecinde yapmaz direkt olarak adaylığının açıklanmasını beklerdi.
Bugün hizmet etme konusunda sade bir Milletvekilliğinden kat kat etkili durumdadır kendisi. Recep Konuk'un AKP den aday adayı olması ilginç bir durum benim şahsı kanaatim Kısacası şu ki AKP ye 2 Recep fazla.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.