Recent Comments

Tuna; Kalıcı hizmetler yapıyoruz

AK Parti Bozkır İlçe Danışma Meclisinde konuşan Konya Milletvekili Hüsnü Tuna hizmette sınır tanımadıklarını söyledi.

İlçemizde geçtiğimiz hafta düzenlenen AK Parti Bozkır İlçe Danışma Meclisi toplantısında yapılan ve yapılması gereken hizmetler değerlendirildi. Danışma Meclisi toplantısına başta Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve AK partililerin yoğun katılımı ile Belediye Yeni Düğün Salonunda yapıldı.
AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı da, Başkan Demirel, Hükümet tarafından ilçeye yapılan hizmetlerin büyük olduğuna dikkat çekti. AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, ilçenin en büyük sorunu olan Çarşamba çayının kanalizasyon ve ıslahı konusunda da yapılan çalışmaların olumlu olduğunun da altını çizdi. Başkan Demirel Çarşamba Çayında yaşanılan sel baskınlarının bir daha yaşanmaması içinde, Çarşamba Çayı projesinin biran önce hayata geçirilmesini de milletvekili Hüsnü Tuna’dan isteyerek konuşmalarını tamamladı.



Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısın da, daha sonra söz alan İl Genel Meclis üyesi İbrahim Gün, İlçeye 2010 yılında yapılan hizmetleri değerlendirdi. Gün 2011 yılında da Bozkır İlçesine yapılması gereken yardım ile ilgili 2 milyon 200 bin Türk lirasının ise Konya İl Özel İdaresinin bütçesine konduğunun müjdesini verdi.
Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş ise İlçenin sorunlarının giderilmesi konusunda büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizerek; “Bozkır’a parti farkı gözetmeden elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi. Erkuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Kadınların önemine de değinerek Annelere büyük görevler düştüğüne dikkat çekti. Erkuş; “Çocuklarımızı güzel ahlaklı yetiştirmek siz hanım kardeşle-rimizin asli görevleri arasındadır” dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, hükümetin İlçeye verdiği hizmetin dün olduğu gibi yarında devam edeceğine işaret etti. Milletvekili Tuna; “Bozkır’da ihtiyaç hissedilen tam teşekküllü Hastaneyi TOKİ’ ye biz yaptırıyoruz, düne kadar sorun olan Bozkır-Antalya yolu bizim gayretlerimizle yapıldı, şu an on kilometresi kaldı. Bu 10 kilometrelik kalan Bozkır-Antalya yolunun da ihalesi tamamlanmıştır. Önümüzdeki bahar ayında ilgili yapımcı firma tarafından çalışmalara başlanılacaktır” dedi.


Milletvekili Hüsnü Tuna, İlçeye yapılan hizmetleri sıralarken, geçtiğimiz ayda yaşanan sel felaketinde hükümetin anında uzattığı yardım elinin de hiç küçümsenmeye-ceğinin altını da önemle çizdi. Yine yarım kalan Bozkır Anadolu Lisesinin ve 200 kişilik öğrenci Yurdunun da tamamlan-masının kendi iktidar-larına nasip olduğunu ifade etti. Daha bunlara benzer birçok hizmetle-rimizde olmuştur dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, son olarak hizmette sınır olmadığını ve İlçeye bu yılda hizmetlerin devam edeceğini belirterek “Durmak yok yola devam, hizmete devam” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra söz alan partililerin konuşma-sından sonra danışma meclisi toplantısı sona erdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.