Recent Comments

ÜVEY MİYİZ?

T.C Kültür Ve Turizm Bakanlığı kendi birimleri ve ülkemizin güzelliklerini tanıttığı bu sitede Konya bölmünde Bozkıra dair hiç bir  paylaşım yok. Bozkırın kültürü mü yok, turizme açık yeri mi?

Sadece burası değil. Konyanın yerel basınıda Bozkıra üvey muamelesi yapıyor.

Hani içimden geçmiyor değil. içtikleri suyun, Çumra ovasından tükettikleri tarımsal ürünlerin sulama suyunun kaynağı Bozkıra böylemi vefa gösteriyor Konyalılar diye  sonrada hayıflanıyorum kendi kendime. Yok bee o kadar vefasız değillerdir diye.

Belki yetkili ve sorumlu kişilerin gözünden kaçıvermiştir Bozkır diye bir ilçe olduğu diye düşündüm. ve hatırlatma ihtiyacı hissettim.

Tabi ben bir kişiyim sesim belli çapım belli.



Şu mail adresine bir de siz sorun Bozkır diye bir ilçenin güzellikleri neden görülmüyor gösterilmiyor diye?

Bu benim gönderdiğim soru metni?
Türkiye Cumhuriyeti Kültür Ve Turizm Bakanlığının  http://www.kultur.gov.tr/TR/belge/1-58938/fotograf-galerisi.html adresinde yayınlanan il bazında tarihi ,turistik ve doğal varlıkları tanıtılıyor.

 Bu adresde Bozkır İlçesini tanıtan hiç bir görsel öğe bulamadım. Bunun sebebi  başta Zengibar Şehir kalıntıları, Asarlık Camisi gibi tarihi değerler. Sarıot , Dikilitaş, Dibektaşı yaylaları gibi hem tarihi hemde doğal güzellikler, Aygır Gediği, Mavi Boğaz, Sülek Yaylası gibi doğal güzelliklerin ilçemizde mevcut olduğunu yetkili ve sorumlu birimleriniz   "bilmiyor mu", buraları tarihi ve turistik yerler kapsamında görmüyor  mu? Yoksa Bozkırın tanıtıma ihtiyacının olmadığımı düşünülmektedir?

Buda gönderdiğim birimin mail adresi: [email protected]

Hüseyin DUMRU
BOZKIR
TARİH VE TABİATI ARAŞTIRMA YAŞATMA KÜLTÜR EĞİTİM DERNEĞİ
BŞK YRD.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.