Recent Comments

Bozkır Anadolu Lisesinde Nevruz Bayramını Kutladılar.

Bozkır Anadolu Lisesi 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla geçtiğimiz hafta Perşembe günü Bozkır Anadolu Lisesinde Nevruz Bayramını törenlerle kutladılar.

Bozkır Anadolu Lisesinde kutlanan, 21 Mart Nevruz Bayramı törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.
Bozkır Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Nevruz Bayramı törenine, İlçemiz Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Belediye Başkanı Mustafa Uyar ve diğer daire müdürlerinin de törene teşrif etmeleriyle kutlamalara başlandı. Okul Müdürü Mustafa Bindebir; “Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramı'nın kardeşliğe ve barışa vesile olmasını diliyorum” diyerek açılış konuşmasını yaptı. Ardından Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Yavuzer de, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Okul Öğretmenleri ile öğrenciler tarafından sembolik olarak demir dövüldü. Okul öğrencileri tarafından şiirler okundu, yöresel halk oyunları oynandı. Sembolik olarak çadır kuruldu ve okul tarafından misafirlere ve öğrencilere yemek verildi.



Daha sonra Bozkır Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bindebir ile Müdür Yardımcısı İbrahim Yavuzer, programa çalıp söylediği güzel türkülerle eşlik eden Bozkır Lisesi Müzik Öğretmeni Hayrullah Şeker'e ve tüm öğretmenlere ve öğren-cilere, sponsor olarak katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara emek-lerinden dolayı teşekkür ederlerken, programa katılarak kendilerini şereflendiren tüm misa-firlere de ayrıca teşekkür ediyoruz dediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.