Recent Comments

BBP’li Milletvekili adaylarından Bozkır Postasına Ziyaret

Cuma günü ilçemize gelen Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili adayları ilçemize gelerek esnaf ve halkla kucaklaşarak partilerine oy istediler.

Esnaf ve halkla kucaklaşan BBP’li Konya Milletvekili adayları Bozkır ilçe başkanı Mehmet Demiray’la birlikte gazetemizi de ziyaret ettiler. BBP’li Milletvekili adaylarını gazetemizin Genel yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı.
Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili adayları gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’a, gazeteciliğin çok zor ve meşakkatli bir iş olduğunu, hiç kimsenin gönlüne göre olamayacağımızdan bahsettiler.
Basının Türkiye’de çok önemli olduğunu, hala (devamı s. 2’de) Türkiye’de basının bazı güçlerin elinde olduğunu, bizim gibi yerel basının çok zor şartlar altında yayın hayatını sürdürdüğünü de söylediler.
Yunus Yılmaz; “BBP’li Milletvekili adaylarına gerçekten söylediklerinizi birebir yaşıyoruz. Bozkır Postası Gazetesi 23 yıldır yayın hayatında ilçenin önemli meselelerine parmak basmıştır. Her siyasi partiye de yer vermiştir. Bunlara rağmen dediğiniz gibi kimsenin gönlüne göre olamıyoruz. Yerel basın olarak Bozkır’da gerçekten can çekişiyoruz. Bozkır’da Resmi ilan pastası da Bozkır’ın küçük olmasından dolayı yok denecek kadar azdır” şeklinde konuştu.
Daha sonra Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hızla devam ettiklerini, herkesin güvenli, özgür ve refah içinde yaşadığı bir Türki için “BİZ HAZIRIZ” diyerek her evden bir oy istediklerini, onun için bugünde Bozkırlılardan oy istemeye geldiklerini söyleyerek gazete-mizden ayrıldılar.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.