Recent Comments

Bozkır Postası Gazetesini Ziyaret Ettiler.

İlçemiz Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel ile Ak Parti Bozkır Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret ettiler
,
Geçtiğimiz hafta içerisinde gazetemize gelen ilçemiz Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ile Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, Bozkır meselelerinin başlıca sorunlarını dile getirdiler. Bu sorunların başında ise ilçeye acilen Öğretmenevi ve Otogarın yapılması görüşülürken ilçenin diğer bazı sorunları da ele alındı.
İlçe Kaymakamımız Özgödek gerçekten ilçeye bir şeylerin yapılması için mücadele verdiği gözlerimizden kaçmadı. Bozkır’a hizmetlerin yapılması için uğraş ve çaba sarf eden Kaymakamımız Hamdullah Suphi Özgödek’e hem ilçe halkı olarak hem de diğer ilçe yetkilileri olarak destek verilmelidir.
Kaymakam Özgödek’in gazetemizi ziyareti esnasında, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel ile Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt da gazetemizi ziyaret etti. Kaymakam Özgödek ile yapılan sohbete onlarda katıldılar. İlçe meselelerinin konuşulduğu sohbet yaklaşık olarak bir saati geçti.
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel Kaymakamımız Hamdullah Suphi Özgödek’e, sonuna kadar destek vereceğini ve ilçeye yapılan her hizmette yanında olacağını ifade etti. Başkan Demirel, önemli olan Bozkır’a birlik ve beraberlik içerisinde olarak hizmet getirelim. Vereceğimiz ve verdiğimiz projelerinde arkasını bırakmayalım dedi. Kaymakam Özgödek’te Başkan Demirel’in bu konuşmasından sonra kendisine teşekkür etti.
Daha sonra Kaymaka-mımız ve Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Demirel ile Hüseyin Bozkurt gazetemizden vedalaşarak ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.