Recent Comments

Bozkır Nasıl Birlik olur?

Geçtiğimiz haftalarda Sayın Bozkır Kaymakamı Hamdullah Süphi Özgedek ve onun oluşturduğu, Sayın Belediye başkanı Mustafa Uyar’ın da aralarında bulunduğu bir ekip, hemşerimiz Gümrük Müsteşarı Ziya Altun Yıldızı ziyaret etmişlerdi. Sayın Müsteşarımızın Ben Bozkırda şimdiye kadar bir birleşme ve Bozkırın kötü gidişine bir dur diyebilecek bir ruh göremiyorum serzenişinden yola çıkarak Gazetemizi ziyarete gelen BOZDER Başkanı ve Siristat.com sitesi imtiyaz sahibi Yakup ÇETİN, www.Alicelik.org (Bozkır Fotoğrafları) sitesi imtiyaz sahibi Ali Çelik ve Eczacı Ömür Çakmak bu konuda ki şikâyet ve taleplerini ilettiler.


Biz Bozkırı seven sade vatandaşlar olarak Bozkır’ın sorunlarının ahbap çavuş eş dost akraba konseylerinden değil de gerçek anlamda Parti ve görüş farkı gözetmeksizin bütün siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarından ve Bozkır için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Bozkırlıların katılımı ile şeffaf bir şekilde oluşturulacak olan bir platform ile çözülmesini istiyoruz.

Bozkırda birlik kapılar ardında bazı hesaplar içinde olmadan eser üreterek proje üreterek ve bütün duyarlı Bozkırlıların katılımı ile sağlanabilir. Biz bu sebeple Bozkıra gönül vermiş tüm Bozkırlıları, Kurum ve kuruluşları, Siyasi Parti Teşkilatlarını ve Sivil toplum Örgütlerini ortak bir çatıda Bozkır için birleşmeye davet ediyoruz.

Gazetemizi ziyaret ederek Bozkır adına br birlikteliğin oluşması dileğinde olan arkadaşları düşüncelerinden ötürü tebrik ediyoruz. Bozkır gündem gazetesi olarak Bozkırın birlikteliği için elimizden geldiği sürece desteklerimizi esirgemeyeceğiz.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.