Recent Comments

Gerçek bir BOZKIR'lı

Geçtiğimiz günlerde ilçe Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK ve Belediye Başkanı Mustafa UYAR'ın önderliğinde ilçe merkezinden ilçenin önde gelen isimleri, hemşerimiz Gümrük Müsteşarı Sayın, Ziya  ALTUNYALDIZ'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında ilçemizin kötü gidişatına bir dur demek isteyen heyet ilçe sorunlarını tek tek hemşerimiz Gümrük Müsteşarı Ziya ALTUNYALDIZ'la paylaştılar. Acil olarak ilçe merkezine OTOGAR, ÖĞRETMEN EVİ, birçok KÖY ve KASABANIN faydalandığı yaylalardan gelen içme suyu hattının yenilenmesi gibi hayati öneme sahip bu projelerin hemen yapılması hakkında hemşerimiz Ziya ALTUNYALDIZ'ı bilgilendiren heyet neler yapılabilir, nasıl yapılır, nerden kaynak bulabiliriz gibi soruların yanıtını aradılar.






Kendisinin Bozkır'ı çok sevdiğini her fırsatta gelmeye çalıştığını ifade eden hemşerimiz Ziya ALTUNYALDIZ, "Ben Bozkır'da şimdiye kadar bir birleşme ve Bozkır'ın kötü gidişine dur diyebilecek bir ruh göremiyorum. Ama sizler bu yolda çok güzel bir örnek teşgil ediyorsunuz. Çok güzel bir yola çıkmıssınız bende bu yolda elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Sizler bana sadece "NOKTA ATIŞI" gösterin elimden geleni yapacağım ve takipcisi olacağım." dedi. (haberin devamını gazetemizden takip edebilirsiniz).
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.