Recent Comments

AK Partili vekiller teşekkür turunda

AK Parti’den milletvekili seçilen Harun Tüfekçi, İlhan Yerlikaya, Mustafa Kabakçı ve Hüseyin Üzülmez ilçelere teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili Adayları teşekkür turuna çıktı. Hala devam eden teşekkür turları kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Harun Tüfekçi, İlhan Yerlikaya, Mustafa Kabakçı ve Hüseyin Üzülmez, Hadim, Taşkent, Bozkır, Çumra, Akören, Güneysınır, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerine ziyarette bulundu.
“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”
Gittikleri ilçelerde büyük bir coşku ile karşılanan AK Parti Konya Milletvekilleri, AK Parti’nin oylarını daha da arttırarak yeniden iktidar olmasının ardında Türk Halkı’nın dualarının olduğunu belirtti. Hadim, Taşkent ve Bozkır ilçelerinde vatandaşla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, özverili çalışmalarından dolayı bölge halkına teşekkür ederek, “Rekor bir oy ile AK Parti’ye güvenen Konyalı hemşehrilerimize diyoruz ki, şimdi sıra bizde. Önce halkımıza ve büyük emek harcayan teşkilatlarımıza teşekkür edeceğiz. Sonra da çalışmalara başlayacağız. Konya için Konyalı hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şimdi hizmet zamanı” dedi. Çumra, Akören ve Güneysınır ilçelerinde halkla buluşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da alınan bu oyların sorumluluklarını arttırdığını ifade ederek, “Konya yine her zamanki gibi kime destek vereceğini bildiğini kanıtlamıştır. Hizmet eden üreten, üretene destek veren partimiz yine tek başına iktidar olmuştur. Bu oylar ise sorumluluğumuzu bir kat daha arttırarak, çalışma şevki vermiştir. Sizlerden aldığımız oylara layık olacağız” diye konuştu.
YERLİKAYA: OYLARINIZA LAYIK OLACAĞIZ
Memleketi Kadınhanı, Ilgın, Sarayönü ve Doğanhisar ilçelerinde hemşerilerini kucaklayan AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, ülkesine ve memleketine hizmeti kendisine bir borç bildiğini belirterek, desteğini esirgemedikleri için ilçelilere teşekkür etti. Konya'nın, Türkiye genelinde AK Parti'ye en çok oy veren şehir unvanına kavuştuğunu ifade eden Yerlikaya, “Bunda başta il teşkilatlarımız olmak üzere, ilçe teşkilatlarımızın, gönüllülerimizin ve siz değerli hemşerilerimizin katkısı büyüktür. Bizleri bu oylara layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
TÜFEKÇİ: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZIN GURURUNU YAŞIYORUZ
Yalıhüyük, Ahırlı ve memleketi Seydişehir ilçelerine teşekkür ziyaretlerinde bulunan AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi de gecesini gündüzüne katarak çalışan herkese teşekkür etti. Tüfekçi, “Gösterdiğiniz özverili çalışmaların gururunu yaşıyoruz. Sizler dünyada mazlumların umudu olmuş, dünyadaki haksızlıklara, tek başına dur diyebilmiş bir partinin mensubusunuz. Bir parti hizmet etmek için iktidar olur. Siyasal partinin amacı koltukta oturmak mıdır, yoksa iktidar olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle halkın hizmeti için çalışmak mıdır? Hizmetse Ak Parti, iktidarsa Ak Parti, hem de üçüncü kez. Gecenizi gündüzünüze katarak çalıştınız, tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi. [memleket]
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.