Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı 2. Sünnet Şölenini Gerçekleştirdi.

Ülkemizin çeşitli yerlerinde hizmet veren Bozkırlılar Vakfı ilçemizde gerçekleştirdiği ihtiyaç sahiplerine yönelik 2. Sünnet Şöleni ile vermiş oldukları önemli hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Geleneksel hale gelen Bozkırlılar Vakfı Sünnet Şöleni bu yılda Mehter Takımı eşliğinde 2’ncisi ile devam etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği şölene daire amirlerinin yanı sıra sünnet olan çocukların aileleri ve ilçe dışından gelen misafirler katıldı. Toplam 103 çocuk’un sünnet olduğu şölende çocukların korkak yüz ifadeleri görülmeye değerdi. Protokol konuşmalarından sonra ilçe, köy ve kasabalarından ihtiyaç sahipleri yönelik gerçekleştirilen sünnet şöleni devam etti.

Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ise konuşmasında; “ Bugün anlamlı bir faaliyete şahitlik yapıyoruz gerçekten ilçemiz adına sevinilecek güzel bir faaliyet burada icra ediliyor. Bütün sosyal sorumluluk projelerinde kendi görev alanlarıyla ilgili bu projelerde şimdiye kadar başarıyla, gayretle, samimiyetle ve özveriyle yer almış Bozkırlılar vakfını bu güzel faaliyet içerisinde görmekten dolayı şahsen büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu özel anlamlı günde sünnet olan çocuklarımız bu anı hiç unutmayacaklardır. Sadece kendileriyle ilgili olan bu an onları Bozkırlılar Vakfının hizmetleriyle de bütünleştireceklerdir. Ve onarlıda devamlı olarak  hatırlayacaklardır. Bozkırlılar Vakfına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ve benzeri faaliyetlerinde başarılar diliyorum. Bütün sünnet olan çocuklarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum.” Dedi.  

 Protokol konuşmalarında diğer söz alan Bozkırlılar Vakfı temsilcisi Mehmet Özakan ise sözlerinde;  “ biz Bozkırlılar vakfı olarak sünnetimizin 2. yapıyoruz.  Geçen sene 30 çocuğumuzu sünnet ettirdik çok duygulandım. Bunun Bozkırlılar Vakfına bir görev olduğunu anladım. Geçen sene 14, 15 yaşında çocuklar sünnet olmak için başvurmuştu. Bu bizi çok duygulandırmıştı. İnanan insanlar olarak da bizim vazifemiz erkek çocuklarımızı sünnet ettirmektir. Anne ve babalar için bu bir mürüvvetir. Birinci mürüvveti çocuğun doğduğu andır. İkincisi ise sünnet olduğu andır ve üçüncüsü evlendiği andır. Bugün 103 tane çocuğumuz sünnet oluyor. Hiçbir şekilde ayrım yapmadık. Bütün belediye başkanları ve muhtarlarımızı aradık ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını belirledik ve bu çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Doktorlarımız Ahırlı’lı oldukları için Ahırlı ilçemizde de  ihtiyaç sahibi çocuklarımızı listemize aldık. Doktorlarımızın yanı sıra “NAKİPOĞLU HASTANESİ” ne sonsuz teşekkür ediyorum. Hiçbir şekilde bizden ücret talep etmediler. Bize dedilerki “ Nakipoğlu Hastanesi, her zaman Bozkırlılar Vakfının arkasındadır.” Çok duygulandık. Hepsinden Allah razı olsun. Vakfımızın başkanı da eşinin ciddi şekilde hasta olmasından dolayı kendiside aramıza katılamadı ama kendisinin gönlünün orada olduğunu söyledi. Eşinede buradan acil şifalar diliyorum. Bu programda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sünnet şöleni Videoları;
  1. Bozkır Vakıf Başkanı Konuşuyor - Bozkırlılar Vakfı Sünnet Söleni 18.06.2011
  2. Dualar Okunuyor - Bozkırlılar Vakfı Sünnet Söleni 18.06.2011
  3. Mehteran Takımı Bozkır'da - Bozkırlılar Vakfı Sünnet Söleni 18.06.2011
  4. Bozkır Kaymakamının Konuşması - Bozkırlılar Vakfı Sünnet Söleni 18.06.2011
  5. Çumra Vakıf Başkanının Konuşması - Bozkırlılar Vakfı Sünnet Söleni 18.06.2011
  6. Mustafa Uyar'ın Konuşması - Bozkırlılar Vakfı Sünnet Söleni 18.06.2011



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.