Recent Comments

Bozkır’a ilk teşekkür ziyareti Üzülmezden

AK Parti'den Konya milletvekili seçilen Hüseyin Üzülmez geçtiğimiz hafta içerisinde Bozkır Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

12 Haziran 2011 Pazar günü gerçekleşen genel seçimlerde AK Parti'nin yüzde 70 ile Türkiye'nin en yüksek oyunu Konya'dan alması büyük bir heyecanı beraberinde getirmişti.
Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte AK Parti Konya Milletvekilleri teşekkür turuna çıktı. Hala devam eden teşekkür turları kapsamında Bozkır’a ilk teşekkür ziyaretini AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez yaptı.
Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti'nin oylarını daha da arttırarak yeniden iktidar olmasının ardında Türk Halkı'nın dualarının olduğunu belirtti. AK Parti Bozkır seçim karargâhında, ilçe başkanı Mehmet Demirel ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Hüseyin Üzülmez, özverili çalışmalarından dolayı ilçe başkanı Mehmet Demirel’e, ilçe teşkilatına ve AK Parti’yi değerli oylarıyla Bozkır genelinde %66,5’la birinci parti yapan ilçe halkına ayrıca teşekkür etti.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez’e, partililerce sorulan genel sorulara şöyle cevap verdi: “Eğer Bozkır’a ve bölgesine bir şeyler yapılacaksa benim partimin ilçe başkanının muhakkak haberi olacaktır. Ben, teşkilattan gelen biriyim, teşkilatçılığın ne demek olduğunu da iyi bilirim” şeklinde cevap verdi.



Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve ilçe yönetimi Üzülmez’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Üzülmez, partililerle yaptığı karşılıklı sohbetin ardından vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.