Recent Comments

Engellileri sevindirdiler

Kontur Turizm’in başlattığı kampanya çerçevesinde; "Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım" kampanyası kapsamında toplanan 3 ton plastik kapakla 30 engelli aracı satın alındı. Satın alınan araçlardan birisi de Bozkır’a verildi.

Kontur Turizm Bozkır Yazıhanesinin sahibi Rüştü Oktay tarafından ilçemizdeki engellilerden Mustafa Aşır’a verilmek üzere, engelliler için alınan akülü araç babası Fettah Aşır’a teslim edildi.
Kontur Turizm Bozkır Yazıhanesi sahibi Rüştü Oktay gazetemize yaptığı konuşmada, Kontur Turizm ailesi olarak unutulmayacak bir gün yaşadıklarını, firmalarının Konya’da başlatmış oldukları kampanyaya Bozkır’dan da destek verdiklerini söyledi.
Rüştü Oktay, firmalarının düzenlemiş olduğu “Kapakları toplayalım” kampanyasına, destek veren, Kız Meslek Lisesi Müdürüne, ilçemiz kahvecilerinden Doğan Yıldız ve Tezcan Yıldız’a teşekkür etti. Oktay kampanyalarının ise halen devam ettiğini ve bu kampanyaya katılmak isteyenlerin kendileri ile görüşebileceklerini ifade etti.
Geçtiğimiz hafta içerisinde, engelli aracı Kontur Turizm Bozkır Yazıhanesi sahibinden teslim alan Mustafa Aşır’ın babası Fettah Aşır, gazetemiz aracılığıyla firma yetkililerine ve tüm Kontur ailesine ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.