Recent Comments

Bozkırın Bozkurtlarına sahip çık ses ver oy ver...

12 haziran seçimlerine artık sadece saatler kaldı. Bu seçimlerin Ülkemiz açısından olduğu kadar Bozkırımız açısından da çok önemli ve kritik bir dönemeç olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira Bozkırımız özellikle son 9 yıldır aşırı kan kaybetmektedir bu kan kaybına örnekler vermek gerekirse Yüksek okulun bölümlerinin başka ilçelere taşınması, İlçe ceza evinin kapatılması (ceza evinin kapatılması kendi yağı ile kavrulan Bozkır esnafına zarar vermiştir dolayısıyla Bozkır ekonominse zarar vermiştir)Bozkırdaki resmi kurumların yine diğer ilçelere kaydırılması gündemdedir. Yine unutturulan ancak Bozkırımızın vahim olan bir gerçeği 9 tane kasabasının 8 tanesini kaybetmiş olmasıdır yani Bozkır artık Belde siz bırakılmıştır.

Bu acı gerçekler bir muhasebe edildiği zaman ortaya çıkan sonuç Bozkırın garipliği kimsesizliği ve öksüzlüğüdür 12 Haziran seçim sürecinde hükümet partisi ne 10larca Bozkırlı aday adayı müracaat etmiş ama aday gösteril memeştir Bozkırı 9 yıldır TOKİ haricinde görmeyenler 12 Haziran seçimlerinde de görmezden gelmiştir.

İşte bu noktada Bozkırın çocuklarına MHP kucak açmış ve seçile bilecekleri sıradan 3 tane Bozkırlı Bozkurttu aday göstermiştir .Bu aday gösterilen isimler geçmiş dönemlerde Millet vekilliği yapmış isimlerdir özellikle MHP’nin hükümet olduğu dönemde Gederetli Prof.: Sait Gönen hocanın Bozkırın Beldelerine aktardıkları hizmetler ortadadır bir Dereli olarak Sait hocanın hakkını teslim ediyorum.
Yine son dönem Millet vekilliği yapan Sayın Mustafa Kalaycıyı nerdeyse tanımayan Bozkırlı yoktur. Alçak gönüllüğü mütevazi kişiliği ile dikkat çekmektedir. Bozkırın haklarını sorunlarını her fırsatta dile getirmekte ve gücü nispetinde Bozkırlının haklarını savunmaktadır .Şimdi bir Bozkırlı olarak bu Bozkurtlara sahip çıkıp Bozkırın haklarını TBMM de savunmalarını sağlamak için 12 haziranda ses ver Bozkır bu evlatlarına oy ver Bozkır…
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.