Recent Comments

Bozkır Halk Eğitim Merkezi Dersaneyi Aratmadı.

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Döneminde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında açılan SBS kursları ve yetiştirme kursları büyük başarılara imza attı.

Halk Eğitim Merkezi tarafında okullarda açılan SBS kurslarında Bozkır birincisi başta olmak üzere çok sayıda öğrenci 400 puan ve üzerinde puan alarak, dershaneleri aratmadı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilerinden aldığımız habere göre okullarda açılan SBS kurslarından 8.sınıf Çağlayan İlköğretim Okulu Öğrencisi Fatma Kök 486,262 puanla Bozkır İlçe birincisi oldu. İlçe birincisi olan Fatma Kök’ün Antalya Fen Lisesine kaydını yaptırdığı öğrenildi.
Ayrıca 7.sınıflarda da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu kurslara katılan Çağlayan İlköğretim Okulu Öğrencisi Eylem Sezgen’in 485,068 puan alarak ilçede derece yapması , Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ve Çağlayan ilköğretim okulunun başarısını tescillemiş oldu.
Halk Eğitim bünyesin de düzenlenen kurslarda Fen Lisesini kazanan öğrenci dışında,Anadolu Öğretmen Lisesini kazanan öğrencilerin ve çok sayıda Anadolu Lisesini kazanan öğrenci olduğu belirtildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine haziran ayı itibariyle başlayan Memiş Akbulut, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursların çok başarılı olmasının kendini sevindirdiğini,2011-2012 eğitim öğretim yılında da kurslara devam edeceklerini söyledi. Kursların düzenlenmesinde çok büyük emeği olan kendinden önceki Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Fatih Özdemir başta olmak üzere kurslarda görev alan öğretmenlere çok teşekkür ettiğini belirterek, maddi gücü yetersiz, kasaba ve köylerde okuyan öğrenciler için bu kursların çok önemli olduğunu gazetemiz muhabirlerine söyledi.
Bizde Bozkır Postası gazetesi olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.