Recent Comments

İlçemiz Bozkır'da Berberler denetlendi

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Bozkır Belediyesi Zabıta Komiserliği ile birlikte toplum sağlığı merkezi sağlık teknisyenleri ve memurları ilçemizdeki berber ve kuaförlere yönelik denetimler yapıldı.

İlçemiz Belediyesi zabıta komiseri Hasan Gökdeniz gazetemiz muhabirine denetimleri hakkında şu bilgileri verdi: “Sürekli yaptığımız rutin kontrollerimizi Ramazan bayramı öncesinde de yine yapmış bulunmaktayız. Yaptığımız kontrollerde portör muayeneleri, alet edevat kontrolleri ve hijyen ortamına bakılmıştır. Berberlerimizin geneli kriterlere uygundur. Uygun olmayanlar ise tarafımızca şifahen uyarılmıştır” dedi.
Belediye zabıta komiseri Gökdeniz konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Eksiği olan berberlerin 20 gün sonra tekrar kontrollerinin yapılacağını ve aynı eksiği görülenlere emre aykırı davranıştan dolayı gerekli cezalar verilecektir. Bu durumu eksiği olan berberlerimize de bildirmiş bulunmaktayız. Ben Bozkır Belediyesi Zabıta Komiseri olarak halkımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve gördükleri her eksiği bize bildirmelerini kendilerinden istirham ediyorum” şeklinde konuştu.
Bozkır Belediyesi Zabıta Komiseri Hasan Gökdeniz konuşmalarını tamamlarken: “İlçe halkımız hijyenik konusunda hak aramasını bilmelilerdir. Örneğin tıraştan sonra usturadan jiletin çıkartılarak ilaçlı suya veya çamaşır suyuna konması lazımdır. Hem bu konulara dikkat etmeyen, hem de işyerinin hijyenik olmasına dikkat etmeyen berberlere tıraş olmamalarını rica ediyorum. Halkımız yaşadıkları ve uygun bulmadıkları bir problemi anında belediyemiz zabıtası ile diyaloga geçerek yardım isteyebilirler. Belediyemizin (0.332) 426 11 11 nolu telefondan zabıta komiserliğini bağlatarak bizimle irtibat kurabilirler. Bu vesile ile ilçemiz halkının Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim” dedi.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.