Recent Comments

Tayini Çıkan Kaymakama İlçesinden Destek


Görev süresi dolmadan Bozkır’a tayini çıkan Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya'nın ilçeden ayrılmaması için muhtarlar tam destek verdi.

Bozkır’a tayini çıkan Pazarcık Kaymakamının dava açtığını duyan yaklaşık 50 muhtar, kaymakamlık binası önünde toplandı. Görev süresi dolmadan tayinin çıkmasına itiraz ettiğini belirten Kaymakam Sarıkaya, mahalle muhtarlarına ve köy muhtarlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Türkiye Cumhuri-yetinin bir hukuk devleti olduğunu vurgulayan Sarıkaya, göreve geldiği Pazarcık'ta 1 yılını yeni doldurduğunda, tayinin çıkmasına bir anlam veremediğini, Bölge İdare mahkemesine dava açtığını ve dava sonuçlanana kadar Pazarcık Kaymakamı olarak kalmaya devam edeceğini kaydetti.
Muhtarlarla görüşen Sarıkaya, mahkemeden sonuç çıkıncaya kadar ilçede halkının yanında olduğunu da ifade etti.
Öte yandan Kahramanmaraş ve Pazarcık’ın yerel gazetelerinin de Kaymakam Mustafa Sarıkaya’ya tam destek vererek: “Başarılı Kaymakamın tayini çıktı, Hizmette tavan yapan kaymakam gidiyor, halkın yanında olan kaymakama bu yapılmamalıydı” gibi başlıklarla desteklerini esirgemedikleri öğrenildi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.