Recent Comments

Yeni Bozkır Kaymakamımız Mustafa Sarıkaya

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçe Kaymakamı Mustafa Sarıkaya'nın son çıkan kararnameyle tayini Konya'nın Bozkır ilçesine çıktı.


Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçe Kaymakamı Mustafa Sarıkaya'nın son çıkan kararnameyle tayini Konya'nın Bozkır ilçesine çıktı.

Kaymakam Sarıkaya, A. A. muhabirine yaptığı açıklamada, tayininin çıkmasıyla ilgili idari yargı hakkını kullanacağını söyledi.Sarıkaya, "Bu beklediğim bir karardı.

 Benim için sürpriz olmadı. Ben bu konuda idari yargı hakkımı kullanacağım. Bu davayı da kazanacağımı düşünüyorum. İnşallah 2 yıl normal süremi tamamladıktan sonra gideceğim" diye konuştu.

AA-KAHRAMANMARAŞ

Kısa Özgeçmiş;

20.05.1977 tarihinde Kayseri Develi'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Develi'de, üniversite öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimi Bölümünde tamamladı. 1999 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2000 yılında mesleğe dahil oldu. İngiltere Leicester Üniversitesinde yabancı dil, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde milli güvenlik eğitimi aldı. Çorum, Adıyaman, Kastamonu ve Edirne gibi yurdun çeşitli illerinde görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığının atama kararnamesi ile Bozkır İlçemize atanmıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal bilgiler Fakültesinde Yönetim ve siyaset bilimi alanında master eğitimine devam eden Mustafa SARIKAYA iyi derecede ingilizce bilmekle birlikte, amatör olarak dalgıçlık ve kayak sporları ile ilgilenmektedir.
Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Rugby Federasyonu Organizasyon komitesi üyesi olan kaymakamımız evlidir.



Sırıstat Haber Merkezi Olarak Yeni Kaymakamımıza görevinde başarılar diliyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.