Recent Comments

Konya'da Dereli'ler Derneği Kuruldu


KONYA-Konya da ikamet eden Dereli hemşerilerimiz BOZKIR-DERELİLER EĞİTİM KÜLTÜR TURİZM SOSYAL DAYANIŞMA VE KALKINDIRMA DERNEĞİNİ kurdular. 19 Eylül 2011 tarihinde Konya Valiliğine dernek kuruluş dilekçesini veren Kurucu Üyeler önce Dereliler Platformu altında örgütlenerek kurulacak derneğin geçici yönetim kurulunu oluşturdular.

Geçici yönetim Kurulunda Dernek Başkanı Ali CANKURT, Başkan Yardımcısı Aziz TAŞAN, Genel Sekreter Süleyman EGE, Muhasip Mehmet GÖKSEL, Denetleme Kurulu Başkanı Miktat UÇAR ve Üyeler İbrahim DAKAK ile Mustafa DİLEK’ten oluştu.


DERELİLER DERNEĞİ  Sahip Ata Mah. Ahmet Küçük Armağan Sok. Nu: 3 / 6 Kat: 3 Meram – Konya  adresinde faaliyetlerine başladı. Derneğin telefon numarası 350 90 23

Dereliler Denek Başkanı Ali CANKURT, yaptığı açıklamada ‘‘Uzun zamandır bir eksiklik olan Dereliler Derneğini kurmaktan çok mutluyuz. Geçici yönetim kurulu olarak üye kayıtlarına başlanıldığını, yeterli üye sayısına ulaşıldığında Genel Kurul yaparak dernek yönetim kurulunun yeniden oluşturulacağını, bu vesileyle Konya da ikamet eden tüm Derelileri Dernek çatısı altında görmek istiyorum’’ dedi.

Başkan Ali CANKURT derneğe üye olmak için yazılı dilekçe ve  2 adet fotoğraf ile dernek merkezine veya dernek yönetimine başvurulması gerektiğini, dernek aidatının tüzük gereği 5 TL olduğunu dileyen dernek üyesinin aidatını yıllık ödeyebileceğini, aidatların makbuz karşılığında alınacağını belirterek tüm Dereli hemşerilerini dernek çatısı altında birleşmeye çağırdı.


Süleyman EGE
0 505 383 70 53
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.