Recent Comments

Amatör Süper Grupta gollü hafta


Futbol Amatör Küme Süper Grupta 7. hafta geride kaldı. Haftaya 5 maçta atılan 24 gol damgasını vurdu.



Futbol Amatör Küme Süper Grupta 7. hafta geride kaldı. Haftaya 5 maçta atılan 24 gol damgasını vurdu. En gollü karşılaşma ise 5-5 sona eren Maliyespor-Statspor karşılaşması oldu. Bu karşılaşmayı izleyenler tam 10 gol görme imkanı buldular. Grubun en önemli maçı olan Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Karapınar Belediyespor karşılaşması 1-1 sona erdi. Bu sonuçla iki takım da sahadan 1 puanla ayrılırken Karapınar ekibi maç fazlası ile liderliğini devam ettirdi. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise maç eksiği ve 12 puanla 3. sırada haftayı tamamladı. Grupta 2. sıraya ise Bozkır Gençlerbirliği’ni 3-0 yenen Kadınhanı Belediyespor oturdu. Bozkır ekibi ise 5 puanda kalarak haftayı 10. basamakta tamamladı. Deplasmanda Kuluspor’u 4-1 yenen Muhasebe Gençlerspor 4. galibiyetini aldı ve 12 puanla 4. sırada yer aldı. Kuluspor ise 7 puanla 7. sırada haftayı tamamlamış oldu. Maliyespor ile 5-5 gibi gollü bir şekilde berabere kalan Statspor puanını 10 yaptı haftayı 5 olarak bitirdi. Maliyespor ise ligdeki ilk puanını gollü bir beraberlik sonrası almış oldu. 6. sırada bulunan Ereğlispor ise haftayı bay geçti. Cihanbeyli Belediyespor Selçukspor’a 4-0 yenildi ve haftayı 8. sırada tamamladı. Selçukspor ise ilk galibiyetini 4-0 gibi farklı bir skorla alarak ateş hattının üzerine çıkmış oldu.


AKŞEHİR VE SEYDİŞEHİR ZİRVEDE 


Futbol 1. Amatör Küme A grubunda Akşehir Endüstrispor, B Grubunda ise Seydişehir Gücü 13’er puanla zirvede yer aldı. A Grubunda Akşehir Endüstrispor Yeni Meramspor’u 4-0 yenerek puanını 13 yaptı ve zirvede kalmaya devam etti. Yeni Meramspor ise 8 puanla haftayı 5. sırada tamamladı. Sahasında Ladikspor’u 2-0 yenen İhsaniye Gençlerbirliği ise 10 puanla Akşehir ekibini takibini sürdürdü. Ladikspor ise 5 puanla ateş hattının 2 puan üzerinde haftayı tamamladı. Son sırada bulunan ve 3 puanı silinen Hakimiyetspor Akşehir Belediye Kültür deplasmanında 1-0 yenilerek son sırada kalmaya devam etti. Akşehir ekibi ise puanını 8 yaparak sıralamada 3. basamağa çıktı. B grupta Akşehir Gençlikspor haftayı maç yapmadan geçirdi.


B GRUBUNDA KAZAN ÇIKMADI


B Grubunda oynanan tüm maçlar beraberlikle sonuçlandı. Lider Seydişehir Gücü sahasında Karapınar Esnafspor ile sahasında golsüz berabere kaldı. bu beraberlikle puanını 13 yapan Seydişehir ekibi İçeri Çumra  ekibinin de puan kaybetmesiyle birlikte zirvedeki yerini korudu. Son sırada bulunan Karapınar Esnafspor ise puanını 3 yaptı. Zirvenin ensesinde yer alan İçeri Çumra Belediyespor ise deplasmanda Başakaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu gruptaki diğer maçta ise Araplarspor ile Derespor 2-2 berabere kaldı. Grupta bu hafta oynanan maçlarda galibiyet sevinci ve mağlubiyet üzüntüsü yaşanmadı    
Kaynak:Merhaba Haber 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.