Recent Comments

Konya Dereliler Derneği Genel Kurulu Yapıldı


BOZKIR-DERELİLER EĞİTİM KÜLTÜR TURİZM SOSYAL DAYANIŞMA VE KALKINDIRMA DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

KONYA- Konya Dereliler Derneği 11.12.2011 günü Saat 14.00’te Dernek Binasında Olağan Genel Kurulunu yaptı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurul divan başkanlığını Emekli Öğretmen Osman GÜLAÇAR Divan üyeliğini ise Emekli Öğretmen Ahmet ÜRESİN ile Süleyman EGE yaptı.

Geçici Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Kurucu Başkan Ali CANKURT Derneğin 2011 faaliyet raporunu genel kurula arz etti. Daha sonra söz alan Dernek Denetleme Kurul Üyesi Mustafa DİLEK Denetleme Kurulu raporunu genel kurula arz etti. Her iki raporda genel kurulda kabul edildi.

            Derneğin kurulmasında emeği geçen kurucu üyelere katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yapılan oylamada derneğin yeni yönetim kuruluna Ali CAKURT, Aziz TAŞAN, Süleyman EGE, Mehmet GÖKSEL ve Mehmet ÜSTÜN, Denetim Kuruluna; Miktat UÇAR. Mustafa DİLEK, Hasan TEKİN oybirliğiyle seçildi. Derneğin Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise, Mehmet TOPAÇ, Hamza ÇELİK, Mehmet TANRIVERDİ, MEHMET GÖKSEL, AHMET ER, Yedek Denetim Kurulu Üyeleri ise Ahmet ÜRESİN, Hasan ZAMBAK ve Hacı Hasan BİNGÖL seçildiler.

Genel Kurulda Dernek yönetimine Federasyona katılma ve Federasyonda görev alacak delegeleri seçme yetkisi verildi.

Ayrıca Genel Kurulda dernek üyelerine ve misafirlere derneğe gelir getirmesi amacıyla bastırılan 2012 takvimi dağıtıldı.

Genel kurulda misafir olarak bulunan Çağlayanlılar Dernek Başkanı Abdulkadir SEYREK ve Bozkırlılar Derneği Başkan Yardımcısı Necati YILMAZ Genel kurula başarı dileklerinde bulunarak, tüm Bozkır dernekleri olarak amaçlarının birlik ve beraberlik sağlamak hemşerilerimizin ve Bozkırımızın kalkınması için gereken çabayı göstermek olduğunu söyleyerek genel kurula ve seçilecek yönetime başarılarını dilediler.

Genel kuruldan sonra bazıları ilk defa bir araya gelen Dereliler uzun süre sohbet ettiler. Ayrıca Dernek yönetimine bir piknik veya yemekli toplantı düzenleyerek Derelileri kaynaştırma ve tanıştırma faaliyeti yapması konusunda dilekte bulundular. Yaklaşık 2 saat süren genel kurul toplantısı olaysız sona erdi.


Süleyman EGE
12.12.2011








Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.