Recent Comments

Kanalizasyon Çalışmaları Dere'de Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Kanalizasyon Çalışmaları Kasabalarımızda da tüm hızıyla devam ediyor. 

Hafta sonu Dere Kasabası gezilerimiz sırasında Yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik ve çalışmalar hakkında hem yüklenici firma çalışanlarından hem de Dere Belediye Başkanlığı personellerin bilgiler aldık.

Çalışma Dere Kasabasında boğaz mevki olarak tabir edilen ve yol içinden geçen mevkide başlayalı iki haftayı geçmiş durumda.

Geçen iki hafta boyunca yol içindeki şehir su şebekesi ve kanalizasyon bağlantılarının da sıkıntısız bir şekilde bakımının yapıldığını belirten Dere Belediye Başkanı Mustafa ŞAHİN bir haftaya kadar çalışmalar su şebekesinden çıkmış olacak diye belirtti.

Şuan da çalışmalar yol içinde devam ediyor. Sorkun Kasabası ve Karacahisar Köyüne geçişler ara ara kapanıyor. Araç sahipleri alternatif yol olan Yeni Antalya yolu üzerinden ulaşımı sağlayabilmektedirler.

Yapım çalışmalarından dolayı yolun kapanmasından Sorkun Kasabasında öğrenci taşımacılığını yapan şoförler Sorkun’dan öğrencileri alıyorlar ve Dere’ye kadar getirdikten sonra Derede nakil yapılıp Bozkır’a ulaştırıyorlar.

Sırıstat Haber Merkezi olarak Çalışmalarda Başarılar diliyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN














Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.