Recent Comments

Çağlayan İlköğretim Okulunda Kurdele Töreni

Çağlayan İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencilerin okuma-yazmayı öğrenmeleri dolayısıyla kurdele töreni düzenlendi.

İlçemize bağlı Çağlayan İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencilerinin okuma-yazmayı öğrenmeleri dolayısıyla kurdele töreni düzenlendi. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında 8.sınıflarda Bozkır birincisini çıkaran Çağlayan İlköğretim Okulu bu yılda birinci sınıf öğrencilerinin hepsine Aralık ayı başında okuma-
yazma öğreterek bir ilke imza attı.

Geçen yıl 5.sınıfları okuttuğu öğrenilen Sibel Tapsız öğretmenin 5.sınıflarda da okuttuğu, birçok öğrencinin bursluluk sınavını kazandığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu deneme sınavlarında da Bozkır 5.sınıf birincisinin Tapsız öğretmenin öğrencisi olduğu öğrenildi.

Okul Müdürü Avni Oğuz ve birinci sınıfların Öğretmeni Sibel Tapsız ve bazı öğrenci velilerinin hazır bulunduğu kurdele töreninde sınıfın tamamına okumayı-yazmayı öğrendikleri için ayrı ayrı kurdeleleri takıldı.

Kurdele töreni sırasında minik öğrencilerin yaşadıkları heyecanlı anlar görülmeye değerdi.1-A sınıfı öğretmeni Sibel Tapsız, öğrencilerinin bazılarının daha önce okumayı, yazmayı kavradıklarını; ama tüm sınıf öğrencilerine hep beraber kurdele takmayı arzu ettikleri için bu töreni bugün düzenledikleri belirtti.


Sibel Tapsız, öğrencilerinin gösterdikleri gayretten ve çalışma azminden oldukça memnun olduğunu belirterek öğrencilerine okumayı yazmayı öğrendikleri için ayrı ayrı tebrik etti ve kırmızı kurdelelerini taktı. Ayrıca Sınıf Öğretmeni Tapsız öğrenci velilerine de teşekkür ederek, okul aile iş birliğinin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bozkır Postası Gazetesi olarak Çağlayan İlköğretim Okulunu ve Sibel Tapsız Öğretmenimizi tebrik ederiz.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.