Recent Comments

Cumhuriyet İ.Ö.O Yıldız Erkekler Voleybol'da Birinci oldu

Bozkır Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Seydişehir bölgesi yıldız erkekler voleybol müsabakalarında bölge birincisi oldu.

Bozkır Postası gazetesi olarak, konu ile ilgili Cumhuriyet İlköğretim Okulu Beden eğitimi öğretmeni Denizhan Eken ile yaptığımız görüşmede: “Bölgesel lig kurulduğu 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılından itibaren katıldığımız bölgesel ligde her yıl en az bir takım ile bölge şampiyonluğunu kazandık. Bu yılda yıldız erkeklerde birincilik başarısını ilçemize kazandırdık.12 Ocak -16 Ocak tarihleri arasında il birinciliği yarışmalarına katılarak ilçemizi ve Seydişehir bölgesini en iyi şekilde temsil edeceğiz.


İlçemizdeki iklim şartları, spor salonunun uzaklığı, bakımsızlığı ve soğuk olması yapılacak yarışmalara hazırlanmamızı olumsuz etkilese de ilde de başarılı sonuçlar elde edeceğimiz konusunda öğrencilerime ve kendime güvenim tamdır. 

Yarışmalara katılan ve okulumuzu temsil eden yıldız erkek voleybol takımlarındaki tüm öğrencilerimize, bize destek veren Bozkır belediyesine okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.