Recent Comments

İller Bankası Genel Müdürlüğüne Bozkırlı Müdür

İlçemize bağlı Hisarlık kasabasından olan hemşerimiz Ahmet Candan İller Bankası Genel Müdürlüğünün koltuğuna bugün oturdu.

İlçemize bağlı Hisarlık kasabasından olan hemşerimiz Ahmet Candan, İller Bankası Genel Müdürü koltuğuna bugün oturdu. Candan’ın İller Bankası Genel Müdürü olduğunu duyan ilçedeki vatandaşlar arasında ise sevinç yaşandı.

İlçemize bağlı Hisarlık kasabasından olan ve geçtiğimiz yıl Gümrük Müsteşarlığına atanan Ziya Altunyaldız’dan sonra, Ahmet Candan’ın da İller Bankası Genel Müdürü olarak atanması ilçemiz halkı arasında sevinç yaşattı. 

Ankara’da böyle önemli yerlere getirilen iki bürokrasimizden gurur duyan ilçe halkımız, günden güne geri giden Bozkır’a el atarak yardımcı olmalarını da istediler. 

Öte yandan ilçe halkımız; içimizden çıkan bu bürokrasilerimize, ilçe yetkililerinin çok iyi sahip çıkmalarını, ilçeye gereken hizmetler konusunda da biran önce diyalog ve istişarelere geçmelerini istediler.

AHMET CANDAN KİMDİR?

Candan, 1963 yılında İlçemize bağlı Hisarlık kasabasında doğdu. Orta ve Liseyi bitirdikten sonra,1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun olmuş. İş hayatına, 1987 yılında Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu'nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlamıştır. Kuveyt Türk Özel Finans Kurumunda Müfettişlik ile Mevzuat ve Vergi Müşavirliği görevlerinde bulunmuştur. 


Özel sektör şirketlerinde ve Ziraat Leasing A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulunan Ahmet Candan, 2006 yılında seçilmiş bulunduğu T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve kredi komitesi asil üyeliği görevini ifa etmiştir.19 Mart 2010 Tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da seçilmiş olduğu Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Yönetim Kurulu'nun Başkan Vekilliği ve Kredi Komitesi Asil Üyeliği görevlerini sürdürürken, bugün İller Bankası Genel Müdürlüğünün koltuğuna oturdu.
Bozkır Postası gazetesi olarak hemşerimiz Ahmet Candan’a yeni görevinde başarılar diler, Yüce Mevla’dan hayırlı-uğurlu olmasını temenni ederiz.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.