Recent Comments

Kaymakam Sorkunlu Aileye Sahip Çıktı

İlçemiz Kaymakamı, Mustafa Sarıkaya Sorkun Kasabasındaki 17 yıllık eklem hastalığı olan Mehmet Kaplan ve Bozkır Anadolu Lisesinde okuyan kızına sahip çıktı. Kaymakam Sarıkaya, kaplan ailesine yaklaşık iki bin TL değerinde ev eşyası yardımında bulundu.

İlçemize bağlı Sorkun Kasabasında yaşaya ve on yedi yıldır eklem hastalığı sebebiyle herhangi bir işte çalışamayan Mehmet Kaplan’ın iki çocuğu olduğu geçimini duyarlı insanların yardımıyla sağladığı çevredeki insanlar tarafından dile getirildi. Geçimini güçlükle sağlayan ailenin durumunu ise, ilçe kaymakamı Mustafa 
Sarıkaya’ya Bozkır Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bindebir tarafından dile getirildi. Bu durum üzerine kaymakam Sarıkaya’nın da verdiği talimatla ailenin durumu derhal yerinde araştırılarak, aileye gerekli yardımların yapılmasını istemiştir.
Kaymakam Sarıkaya’nın verdiği talimatlar doğrultusunda, görevliler tarafından gerekli araştırmalar yerinde yapılmıştır. Kaplan ailesinin durumunu araştıran görevliler, ilçe kaymakamı Sarıkaya’ya durumu tekrar ilettiler. Kaymakam Sarıkaya’da, ailenin ihtiyacı olan çamaşır makinesi, buzdolabı, çekyat, halı vb. eşyalarla birlikte Bozkır Anadolu Lisesinde okuyan kızına da üniversiteye hazırlık setinden oluşan eğitim yardımında bulundu. 



Yapılan yardımlardan sonra, ilçemiz Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, bir ülkenin geleceğinde en önemli faktörün eğitimli insanların artması olduğunu, bunun içinde en önemli önceliğinin kaymakamlık yaptığı yerlerde eğitime önem vermek olduğunu dile getirerek maddi durumu zayıf insanlara sahip çıkılmasının önemine de değindi. 
Bozkır Postası Gazetesi olarak başta ilçemiz kaymakamına ve Kaplan ailesinin durumunu ilçemiz kaymakamı Mustafa Sarıkaya’ya ileten Bozkır Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bindebir’i kutluyor, bu tür çalışmaların ilçemizde devam etmesini diliyoruz.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.