Recent Comments

Vekil Üzülmez’den Bozkır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. 

Milletvekili Üzülmez’in, Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatını ziyaret etme amacının ise 4. Olağan Kongrede göreve gelen ilçe başkanına ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti olduğu öğrenildi. 



Adalet ve Kalkınma Partisi Bozkır 4. Olağan Kongresinde göreve gelen İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dileyen Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, “AK Parti iktidarı ile birlikte tüm Türkiye’de bir hizmet yarışının olduğu dönemlerdeyiz. Ülkenin sorunları nasıl çözülür ve ilerisi için neler yapılabilir gibi konuların konuşulup tartışıldığı dönemleri yaşıyoruz. Bu dönemlerde zaman zaman bir araya gelerek Bozkır içinde nelerin yapılacağını hep birlikte çalışarak sorunların tespitini yaparak ve en kısa sürede çözüme ulaştırmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu zorlu yarışta sizlere verilen bu görevde Allah yar ve yardımcınız olsun “ dedi.

Daha sonra İlçemize gelen Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez’e, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Belediye Meclis Üyesi Ali Kemal Karakaş ile Sorkun Belediye Başkanı Abdurrahman Keşir, ilçenin ana başlıklar halindeki bazı sorunları iletildiği öğrenildi. Ak Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez’de; “Bu tür sorunlarınızı bana yazılı rapor halinde iletirseniz elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız” şeklinde ifadelerde bulunduğu belirtildi.

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatında Partililerle karşılıklı sohbet eden Milletvekili Üzülmez, AK Parti'nin 4. olağan kongresinde ilçe başkanlığına ve yönetime gelenlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere, diğer ilçelerden Ahırlı, Yalıhüyük ve Seydişehir ilçe teşkilatlarını da ziyaret etmek üzere ilçemizden ayrıldı. 

Toplantıya AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, İlçe yönetimi, Sorkun, Dereiçi ve Sarıoğlan Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.
Haber-Fotoğraf:Yunus Yılmaz



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.