Recent Comments

M. Emin Karabacak'tan Seminerlere Devam

Gazetemiz Bozkır Postasının köşe yazarı ve Karatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Bölüm Başkanı M. Emin Karabacak öğrenci ve veli seminerlerine devam ediyor.


Birinci dönem Selçuklu Kemal Rızvanoğlu, Karatay Fetihkent, Çumra Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulları ile Selçuklu Bosna Hersek Lisesi, Türk Anadolu Vakfı Hacıveyiszade öğrenci yurdunda kalan İHL öğrencilerine vermişti. Geçtiğimiz çarşamba günü ise Karatay Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencilerine “ Nasıl Başarılı Olabilirim?” ile öğrenci velilerine “Çocukların Okul ve Toplum Başarısını Artırmada Anne Babalara Düşen Görevler” konularında seminer verdi.

Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Karatay Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri için Karabacak: “Tüm öğrencilerin gözleri ışıl ışıl, ne verirsen hepsini almak istiyorlar ve ilgilenilirse daha da ileriye gidileceğinden şüphem yok” dedi.

Seminer sonunda 3. baskıyı yapan “Bayramlık İstemeyen Çocuklar (Çocukların okul ve toplum başarısını artırmada anne babalara düşen görevler” kitabını da imzalayan gazetemizin köşe yazarı M. Emin Karabacak, Okul Müdürü Hüseyin Turan’a Müdür Yardımcıları Mustafa Süs ve Yetiş Karaaslan ile seminerlere ilgi gösteren öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

Öğrenci akademik başarısını artırmaya yönelik çalışmaların devam ettirileceğini açıklayan Okul Müdürü Hüseyin Turhan ise; bizleri kırmayarak hiçbir beklenti içerisinde olmadan okulumuza gelip öğrenci ve velilerimize seminer veren gazetemizin yazarı M. Emin Karabacak’a teşekkür etti.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.