Recent Comments

Bozkır'da Abdullah Büyük Hoca konferans verecek

Diyanet-Sen Bozkır ilçe Başkanlığı kutlu doğum haftası münasebetiyle 25 Nisan 2012 Çarşamba akşamı saat 20.30’da konferans düzenleyecek.

Abdullah Büyük Hoca, halkımıza "Peygamberimizin Müslümanı İnşaası " konulu konferansı vermek üzere Çarşamba günü ilçemize geleceği belirtildi.
Programda âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in mübarek sakalı şerif ziyareti ve ilahi dinletisi de yer alacak.
Vakit Gazetesi yazarı ve Ribat Dergisi başyazarı aynı zamanda Türkiye’nin tanınmış ilim adamlarından olan Abdullah Büyük Hoca, 25 Nisan 2012 Çarşamba günü Bozkır Belediyesi Yeni Düğün Salonunda halkımıza "Peygamberimizin Müslümanı İnşaası" konulu konferansı vermek üzere ilçemizde olacak.
Diyanet-Sen Bozkır İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, gazetemize yaptığı açıklamada; “Rabbimiz ayeti kerimede “Müminler Kardeştir” buyuruyor. Diyanet İşleri Başkanlığımız da bu yıl kutlu doğumun ana konusu olarak Kardeşliği almıştır.
1441. Yılını kutlamakta olduğumuz kutlu doğum bizlere Hz. Muhammed (s.a.v.)’i yeniden tanımayı ve onu kendimize örnek almayı gerekli kılmaktadır. Çünkü Rabbimiz Ahzab Süresi 21. Ayetinde Peygamber (s.a.v.)’i bizler için “üsvei hasene” yani güzel örnek olarak takdim etmiştir.
İbadetlerimizde, alışverişlerimizde, ahlakımızda ve hayatımızın her alanında onu örnek almak onun gibi İslâm’ı anlamak ve yaşamak gerekir diye düşünüyoruz. İnsanlığın kurtuluşu ancak ve ancak kâinatın Efendisini tanıyıp hayatın her alanında onu örnek almaktan geçer. Kutlu doğum haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz programda Muhterem Abdullah Büyük Hoca, “Peygamberimizin Müslümanı İnşaası” konulu konferansını önümüzdeki Çarşamba akşamı saat 20.30’da Bozkır’da verecektir.
Ayrıca programımızda âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in mübarek sakalı şerif ziyareti ve ilahi dinletisi de yer alacak” diyen Başkan Hüseyin Doğan konuşmasının sonunda tüm ilçe halkını programa davet ederek gazetemizden ayrıldı.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.