Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı Bozkır Postasını Ziyaret Etti

Merkezi İstanbul’da bulunan Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin ve mütevelli heyeti geçtiğimiz hafta ilçemize geldiler.

Bozkırlılar Vakfı Genel Başkanı Kamil Bilgin ve heyeti Kutlu Doğum Haftası nedeniyle geçtiğimiz hafta ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirttiler.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Bozkırlılar Vakfı tarafından ilçemiz Belediyesine ait Yeni Düğün Salonunda bayanlara özel bir konferans düzenlediklerini ve bu konferans nedeniyle ilçemize gelerek bir dizi programlar ve ziyaretler yaptıkları belirtildi.
Gazetemizi ziyaret eden Başkan Kamil Bilgin: “Her ne kadarda İstanbul’da yaşasak da, gönlümüz ve kalbimiz her zaman Bozkırdadır. Bozkırlılar Vakfı olarak Bozkır’da okuyan öğrencilerimize yurtlarımızla elimizden geldiği kadarıyla hizmet ediyoruz. İnşallah bu yıl çevre yolunun üzerinde bir hayırsever vatandaşımızın vakfımıza hibe ettiği arsamıza öğrenci yurdumuzun temelini atacağız” diyen Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin ve beraberindeki heyet gazetemiz Bozkır Postasına da ilçeye yaptığımız hizmetlerden dolayı teşekkür ederek ayrıldılar.
Gazetemizi ziyaret eden Bozkırlılar Vakfı Genel Başkanı Kamil Bilgin’in beraberinde Bozkırlılar Vakfı mütevelli heyeti ve Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan’da bulundu.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.