Recent Comments

Mustafa Yavuzer Bozkır Kaymakamı Oldu

Bozkır Kaymakam-lığının koltuğuna temsilen oturan Mustafa Yavuzer, Bozkır içindeki yolların ve kaldırımla-rın biran önce düzeltilerek asfaltlan-ması veya taş döşenmesi-ni istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. Yıldönümü kutlamaları kapsamında İlçemizdeki Kaymakamlık Makamı, ilçe Garnizon Komutanlığı, Bozkır Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çocuklar tarafından temsil edildi.

Bu temsillerden kaymakamlık makamının temsili İlçemiz ilköğretim okullarından Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mustafa Yavuzer tarafından gerçekleştirildi. 

Geçtiğimiz Cuma günü Saat 15.00’da Bozkır Kaymakamlığında makamına oturan Yavuzer, ilçemizin sorunları ve bunların çözüm önerilerini şu şekilde sıraladı ve ilgili makamları görevlendirdi.

*Bozkır içi yollarının biran önce düzeltilerek asfaltlanması veya taş döşenmesi.

*Özellikle Okul giriş ve çıkış saatlerinde okullar çevresinde sürücülerin daha dikkatli ve yavaş araba kullanmaları ve ilçe emniyet müdürlüğünün gereken önlemleri alması.

*İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde her okula bir kütüphane kazandırma kampanyasının düzenlenmesi bu kampanyaya bütün kurum ve Bozkır halkının katkı sağlaması.

İlçemizin bunlar gibi daha çok sorununun olduğu zamanla hepsinin aşılacağına inandığını ifade etti.
Makam temsili sonunda Ahırlı Kaymakamı ve Bozkır Kaymakam vekili Remzi Kattaş ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek çocuklara 23 Nisan mesajı olarak ders başarısı ve bilginin yanında doğruluk, dürüstlükten ödün vermeyen ve topluma faydalı birey olmalarını diledi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.