Recent Comments

Hazal Akkuş Bozkır Belediye Başkanı oldu


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Mustafa Uyar’ın koltuğuna, İlçemiz Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu öğrencilerinden Hazal Akkuş oturdu. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsilen Bozkır Belediye Başkanlığının koltuğuna oturan Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu öğrencisi Hazal Akkuş önemli açıklamalarda bulundu.
Bozkır Belediye Başkanlığının koltuğuna oturan Hazal Akkuş Bozkır’a yapacağı işlerden özetle şöyle bahsetti: “Belediyemiz bugüne kadar ilçemizde faaliyet gösteren tüm okullara imkânları nispetinde maddi ve manevi destek sağlamıştır. Bu desteklerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” şeklinde konuşan Başkan Akkuş ilçemizdeki cadde ve sokak düzenlemeleri ile ilgili konuşmalarında ise şu ifadelere yer verdi: 
“İlçemiz merkezindeki tüm cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım çalışmalarımıza biran önce başlayacağız. Geçtiğimiz yıl kanalizasyon çalışmalarından dolayı bu bizleri oldukça sıkıntıya sokmuştu. Bunun bilincindeyiz. 
Bozkır’da gördüğüm kadarıyla çocuk parkı sıkıntısı had safhadadır. Bunun artırılması içinde çalışmalarımız ve çabalarımız olacaktır. Ayrıca arabalarımızı park edecek bir parkımız bile yok. Bununla ilgili de araştırmalarım devam ediyor. 




TOKİ konutlarımıza giden eski Seydişehir yolunun yoğunluğunu hepimiz biliyoruz. Bu yolumuzu hafifletmek için, bahsettiğim yol üzerinde ve yukarı mahalleye çıkan trafonun yanından TOKİ’ye imar üzerinden giden bir yolumuz var. Ama bu yol imar üzerinde var. Gerçekte yok. Bu yolumuzu da 2012 yılı programına aldım ve bu yolu hemen açacağım. 
Yukarı mahalledeki soğuk su denen mevkii de yapılan sondaj çalışmalarından çıkan içme suyu için, sivri tepeye çıkan yol üzerinde yapılan su deposundan TOKİ evlerine önümüzdeki Çarşamba günü içme suyunu vereceğiz. Bunu da Bozkır Postası gazetesi aracılığıyla TOKİ sakinlerine müjdeliyorum. 
Bozkır halkımızın birlik ve beraberliği için yaz aylarında, Bozkır’a yakışır bir festival düzenlenecektir. Yine yaz aylarında dışarda yaşayan hemşerilerimiz Bozkır’a geldiklerinde gidemeyecekleri bir Bozkır yapmak için her türlü imkânlarımızı zorlayarak yaşanabilir bir şehir yapacağız. Bunları yaparken de gecesini gündüzüne katan bir ekip ruhuyla yapacağız” dedi.
Çiçeği burnunda olan Bozkır Belediye Başkanı Hazal Akkuş konuşmalarını tamamlarken, İlçemizdeki okullar için Belediye tarafından her yıl okullara yönelik tiyatro, sirk ve benzerlerini getirterek öğrencilerin sosyal yönden gelişmelerine katkılar da da bulunacağını söyledi.
Öte yandan Belediye Başkanlık koltuğunu Hazal Akkuş’a veren Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Hazal Akkuş’u tebrik etti. Akkuş’un projelerine aynen katıldığını, kendisine mesajlar verdiğini ve bu mesajları aldığını belirtti. Başkan Uyar, Hazal Akkuş’a çeşitli hediyeler takdim etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.