Recent Comments

Tepelice Köyü Derneği Konyalıları Kahvaltıda Bir Araya Getirdi

Konya Bozkır Tepelice Köyü Derneği Konya İl, İlçe, Kasaba, Köy, Dernek Başkanlarını kahvaltıda buluşturdu.

Yaklaşık Beş yıldır köyü için mücadele eden köyüne bir dernek kurmak için yıllardır uğraşan Mehmet Ceylan en sonunda Konya Bozkır Tepelice Köyü Derneğini kurdu.


Konya Bozkır Tepelice Köyü Derneği kuruluşunun tamamlanması dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda Konya İl, İlçe, Kasaba, Köy, Dernek Başkanlarını tanışma ve fikir alışverişinde bulunma amacıyla bir araya getirdi.


Kahvaltıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Konsiad Başkanı Abdullah Başçı ve diğer İlçe, Kasaba Köy dernekleri katıldı.


Tepelice Köyü Derneği kurucu Başkanı Mehmet Ceylan, açılış konuşmasında derneğin kuruluşu amacıyla düzenlenen kahvaltıya katılımdan dolayı Dernek Başkanlarına teşekkür etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’de yaptığı konuşmada Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek böyle bir derneği kurduğundan dolayı Başkan Mehmet Ceylanı ve Kurucuları tebrik etti. Tüm Dernek Başkanları kendilerini tanıtarak böyle bir birlikteliğe vesile olan Tepelice Köyü Derneğine teşekkür edip Konya ile ilgili yapılması gereken fikirlerini açıkladılar.

Sırıstat Haber Merkezi olarak yeni kurulan derneğimizin aktif çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.