Recent Comments

Anadolu Lisesinde Mezuniyet coşkusu

Bozkır Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadıkları görüldü.
Okul Müdürü Mustafa Bindebir, menzun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. 


İlçemiz Bozkır Anadolu Lisesinde Mezuniyet töreni yapıldı.Okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Başta Bozkır Kaymakam Vekili Remzi 
Kattaş olmak üzere Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Çağlayan Belediye Başkanı Ziya Kara,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memiş Akbulut, bazı daire müdürleri ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

2011-2012 Eğitim-Öğretiminin sonuna yaklaşıldığı bugünlerde mezun olacak öğrenciler için Bozkır Anadolu Lisesi tören düzenledi. Törende son sınıf öğrencileri keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadıkları görüldü.
Bozkır Anadolu Lisesi Okulu öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte geçtiğimiz Perşembe günü mezuniyet töreni düzenledi.
Bozkır Anadolu Lisesi, 2011-2012 Eğitim-öğretim yılı mezunlarından okul birincisi olan 12/TM sınıfından Betül Soylu’nun başarı belgesi Bozkır Kaymakam Vekili Remzi Kattaş tarafından verildi. Belgesini Kaymakam Kattaş’tan alan okul birincisi Betül Soylu konuşmasında; “Okulumuzu birincilikle bitirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyorum. Benim okul birincisi olmamda emeği geçen başta aileme, okul idaresine ve öğretmenlerime sonsuz teşekkür ederim” diyen Soylu okulun birincilik kütüğüne ismini çaktı. 
Yine Bozkır Anadolu Lisesi 2011-2012 Eğitim-öğretim yılı mezunlardan okul ikincisi olan 12/TM sınıfından Ayşegül Keser, rahatsızlığından dolayı törene katılamadığı belirtildi.

2011-2012 Eğitim öğretim yılı mezunlarından okul üçüncüsü olan 12/TM sınıfından Ayşegül Eser’in başarı belgesini ise Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar verdi. Okul üçüncüsü Ayşegül Eser yaptığı kısa konuşmada, başarısında emeği geçen başta öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti. 
Bozkır Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bindebir, bu yıl okullarından mezun olan öğrencilerini kutlarken, mezuniyet törenine katılan başta Kaymakam’a, Belediye Başkanlarına, öğrenci velilerine ve misafirlere teşekkür etti. Bindebir, öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da üstün başarılarının devamını diledi.

Öte yandan öğrenci velileri, tören boyunca yardım ve ilgilerini eksik etmeyen Okul Müdürü Mustafa Bindebir’e, Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Yavuzer’e ve törene katılan diğer öğretmenlere ve okul personeline teşekkür ettiler.
Törenin sonunda törene katılan misafirlere, öğrencilere ve velilere Bozkır Anadolu Lisesi tarafından etli pilav ikram edildi.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.