Recent Comments

Bozkır'a Pasaport şubesi açılsın!

Birçok ilçede pasaport şube bürosu olmasına rağmen Bozkır’da olmamasını eleştiren vatandaşlar, yetkilerden Bozkır’a pasaport şubesi açılmasını istediler. Pasaport almak için Konya’ya ya da Seydişehir’e gitmek zorunda olduklarından dolayı da yakındılar.


İlçemizdeki vatandaşlar, Bozkır’a Pasaport Şubesinin açılmasıyla ilgili yaptıkları açıklamada şunları söylediler; “Birçok ilçede pasaport şubeleri olmasına rağmen ilçemizde pasaport şube bürosu hala yok. Pasaport çıkartmak için ya Konya’ya,yada Seydişehir ilçesine gitmek zorunda kalıyoruz. Hem zaman açısından, hem deekonomik açıdan vatandaşlarımız için bu önemli bir konudur” dediler.

Pasaport Şubesinin Bozkır’a açılmasını isteyen bazı ilçe vatandaşları gazetemize gelerek şu ifadelere yer verdiler: “Zaten ilçemizden bir bir her şeyimiz koparılıyor. Hepimizin bildiği gibi en son ilçemiz Askerlik Şubesini elimizden aldılar. Hiç değilse onun yerine ilçemize pasaport şubesini açsınlar. Yine hepimizin bildiği gibi nasıl bazı işlemlerimiz için sağa sola gitmek zorunda kalıyorsak, pasaport işlemleri için de, Konya’ya ve Seydişehir’e gitmek zorunda kalıyoruz. Bu da hem gidiş, gelişimize, hem de zaman kaybımıza neden oluyor” diyen vatandaşlar,bu gibi durumlar ekonomik yöndende Bozkır’ın bir kan kaybı yaşamasına neden oluyor.Bunun önüne geçmek için de, ilçemizde pasaport şube bürosu hemen açılmalıdır. Bu konu da ilçe yetkililerini ve başta iktidar partisi yetkilileri olmak üzere tüm siyasi parti temsilcilerini de göreve davet ettiler.

Daha sonra ilçe vatandaşları konuşmalarını tamamlarken: “Bozkır’da Pasaport Şubesinin açılmasıyla birlikte, Umre ve Hac’ca gidecek olan vatandaşlarımız için de kolaylık sağlanacaktır. Bozkır’a Pasaport Şubesi açıldığı takdirde, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçeleri de ilçemizden rahatlıkla pasaportlarını alabilecekleri gibi bu tür hizmetlerin vatandaşımızın ayağına gelmesi de çok güzel bir örnek olacaktır” şeklinde konuşan vatandaşlar konu ile ilgili yetkililerin biran önce girişimlere başlamalarını sabırsızlıkla bekliyorlar.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.