Recent Comments

BİMDER Faaliyetlerine devam ediyor

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezun-ları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİMDER) Bozkır İmam-Hatip Lise-sinden bu yıl mezun olan öğrencileri piknikte buluşturdu.

BİMDER’in geçtiğimiz hafta, Akçapınar Çamlık alanında düzenlemiş olduğu etkinliğe İmam Hatip Lisesinden bu yıl mezun olan kız ve erkek öğrenciler, okul idaresi ve öğretmenleri ile dernek yönetimi katıldı.

Piknik sonunda okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri BİMDER öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve BİMDER yöneticilerine teşekkür ettiklerini söylediler.



Gazetemiz muhabirine açıklama yapan BİMDER yönetim kurulu üyeleri; “Dernek olarak amacımız Bozkır İmam Hatip Lisesi mezunları ve gönüllüleri arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak kuruluş amaçlarımızdan biridir. Bu gün burada bu programı düzenlemekteki amacımız da bunun içindir” dediler.
BİMDER yönetimi 8 Temmuz 2012 Cumartesi günü yapacakları etkinlikleri hakkında da şöyle bilgi verdiler: “Birlik, beraberlik ve kaynaşma şölenimizin ikincisini 8 Temmuz 2012 Cumartesi günüDoruk Aile Çay Bahçesinde yapacağız. 



Bozkır İmam Hatip Lisesi’nin kuruluşundan günümüze ve özellikle kuruluş aşamasında her türlü sıkıntıları aşarak okulumuzun bugünkü durumuna gelmesinde büyük katkısı ve emeği olan, 1976-1999 Yılları arasında faaliyet gösteren, Bozkır İmam Hatip Lisesi Açtırma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğinde görev almış değerli büyüklerimiz ve Bozkır İmam Hatip Lisesine gönül vermiş gönüldaşlarımız ile birlikte, okulumuzda 1 gün dahi öğretmenlik ve öğrencilik yapmış kişilerin katılmasından büyük mutluluk duyacağız” dediler.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.