Recent Comments

ŞEHİTLERDEN 2Sİ KONYALI 1 AHIRLI İLÇESİNEN

Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesi, Yeşiltaş Karakolu'na, PKK tarafından yapılan hain saldırıda 8 asker şehit oldu.

16 askerin de yaralandığı çatışmada Konyalı Piyade astsubay Ali Gümüş ile Er Samet Bütün'ün de olduğu bilgileri alındı.

Bu haber Konya ve ilçelerinde büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Şehit olan Er Samet Bütün Konya İli Ahırlı ilçesi nüfusununa kayıtlı, Medaştan emekli Konya Selçuklu İlçesinde oturan Şevket Bütün'ün oğlu..

Askeri yetkililer, şehit Ulaştırma Er Samet Bütün’ün merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Safa Sokak’ta bulunan baba evine sağlık görevlileri ile birlikte geldi. 91/4 tertip asker olduğu öğrenilen Samet Bütün’ün ailesine şehit haberi verilirken, eve Türk bayrakları asıldı.

Konya’da Ulaştırma Er Samet Bütün’ün şehit olduğu haberini alır almaz evin önüne gelen arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı. Şehidin bir arkadaşı gözyaşları içerisinde, “İki gün önce telefonla görüşmüştüm. Hani gelecektin Samet’im” diyerek ağladı.

Er Samet Bütün 3 kardeşten en küçüğü olduğu belirtildi.




Şehitler arasında Konyalı Piyade astsubay Ali Gümüş ile Er Samet Bütün'ün de olduğu öğrenildi. Acı haber Şehit Piyade Astsubay Ali Gümüş'ün Konya'nın Ilgın İlçesindeki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Gümüş'ün bayramdan sonra düğününün olduğu öğrenildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.