Recent Comments

KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliği Açtı


Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği KONSİAD’ın, İstanbul Anadolu Yakası Temsilciliği  İdare Merkezi; 02 Haziran 2012 Cumartesi günü saat: 09.00’da KONSİAD Yönetim Kurulu ile KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliği Yönetim Kurulu’nun katılımları ile Hacı Halil Mahallesi, Adliye Caddesi, 1209. Sokak, Yaşar Apartmanı, Daire 3, Gebze-Kocaeli adresinde verilen kahvaltıdan sonra, düzenlenen bir programla resmi olarak açılmıştır.

İstanbul Anadolu Yakası Temsilciliği İdare Merkezi açılışında; KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı, KONSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Çelik ve Mustafa Büyükdede, KONSİAD Genel Sekreteri Av. Özer Öztaşbaşı, KONSİAD Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Davutoğlu, KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Ulvi Ülker, Mehmet Akay, Erkan Özgü, Abdullah Akseki, Ahmet Tuzlu ve Rıfkı Biber ile KONSİAD Anadolu Yakası Temsilcisi Muzaffer Koşan, KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. İbrahim Baz, Mustafa Böyet, Tahir Gönenç, Dr. Lütfi Çetinkaya ile Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Çorapsız, İşadamı Kazım Taycı ve Marmara Gazetesi Sahibi Kaşif Şahinkesen hazır bulunmuşlardır.

KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı, KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliği İdare Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada; “KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliği İdare Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyorum.  Bildiğiniz gibi KONSİAD, hem Konya, hem de Anadolu Yakası Temsilciliklerini açarak faaliyetlerini ve hizmetlerini büyütmeye başlamıştır. Saygıdeğer hemşehrilerimizi, sanayici ve işadamlarımızı Konya üst kimliğinde buluşturarak, Konya’mızın ve Milletimizin geçmişine, kültürüne ve kimliğine saygıyı esas alıp bağımsız olarak, Türkiye’mizin ekonomik kalkınmasına ve gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesine katkıda bulunmak, bunun için yüksek teknolojili üretimi esas alan bir anlayış doğrultusunda, uluslararası normlara uymayı ve çevreye duyarlı davranmayı kültür ve hayat pratiği getirerek haklının ve zayıfın yanında, haksızın da karşısında olmak vizyonumuzla hareket etmekteyiz. Bu vizyonumuzun bir sonucu olarak Selçuklu Konya ile Osmanlı İstanbul’u 13-16 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul Feshane’de yapacağımız KONEKSPO etkinliğimizde buluşturacağız inşallah. KONEKSPO için, KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliğimiz ve Konya Temsilciliğimize, kısacası hepimize büyük görevler düşmektedir. Bütün arkadaşlarımla birlikte KONEKSPO’yu başarılı bir şekilde icra edeceğimize inanıyorum. KONSİAD Anadolu Yakası Temsilcimiz Muzaffer Koşan arkadaşımıza ve KONSİAD Anadolu Yakası Temsilciliği Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum.” Demiştir.

KONSİAD Anadolu Yakası Temsilcisi Muzaffer Koşan ise; “KONSİAD, kurulduğu andan itibaren yaptığı faaliyetlerle bütün Konyalıların adeta ümidi olmuştur. KONSİAD Genel Başkanı Sayın Abdullah Başcı ve Yönetim Kurulu’nun bana ve arkadaşlarıma karşı göstermiş oldukları teveccüh ve güven, bizlerin çalışma azmini artıracaktır. KONSİAD ve KONEKSPO için elimizden gelen bütün gayretleri gösterip, çalışmalarımızı KONSİAD Genel Merkezi’yle paralel yürüteceğiz. KONSİAD İstanbul Anadolu Yakası Temsilciliğimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Şeklinde konuşmuştur.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.