Recent Comments

Küçük Hisarlık'ta Hayvan otlatma kavgasında 3 yaralı

İlçemize bağlı Küçük Hisarlık Köyünde, hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada 50 yaşındaki Mustafa B. ve aynı yaştaki eşi Aynur B. tabancayla, 60 yaşındaki Mustafa K.’da başına aldığı darbe sonucu yaralandı.


Bugün sabah saatlerinde İlçemize bağlı Küçük Hisarlık Köyünde, hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada 50 yaşındaki Mustafa B. ve aynı yaştaki eşi Aynur B. tabancayla, 60 yaşındaki Mustafa K. da başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla İlçemiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Küçük Hisarlık Köyü'nde meydana geldi. Mustafa B., eşi Aynur B. ve çocuklarıyla birlikte bahçede bulundukları sırada, iddiaya göre Mustafa K.'nın otlattığı büyükbaş hayvanlardan biri bahçeye girdi. Mustafa B. de hayvanlarını başka bir yerde otlatması için Mustafa K.'yı uyardı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Mustafa K., tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu yanında bulunan tabanca ve av tüfeğini Mustafa B.'nin üzerine doğrulttu. Bu sırada çıkan arbedede tabancanın ateş alması sonucu Mustafa B. elinden, eşi Aynur B. de kolundan yaralandı. Kanlar içinde kalan Mustafa B., Mustafa K.'nın elinde bulunan av tüfeğini kapıp dipçiğiyle başına vurdu. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Bozkır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 


Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Mustafa B.’nin ise buradaki tedavisinden sonra Konya’ya sevk edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.