Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı Mezuniyet Toplantısı Gerçekleştirildi

Vakfımızdan burs alıp okullarını bitiren bursiyer öğrencilerimiz 26.Mayıs.2012 Cumartesi günü vakıf merkezinde düzenlenen programda mezun öğrencilerimize plaket hediye edilerek başarıları kutlandı.



Vakfımızdan burs alıp okullarını bitiren bursiyer öğrencilerimiz 26.Mayıs.2012 Cumartesi günü vakıf merkezinde düzenlenen programda mezun öğrencilerimize plaket  hediye edilerek başarıları  kutlandı.  
Bu yıl da Mezuniyet Toplantımızı Vakfımız da yaptık. Vakıf binamızın  toplantı salonunda gelen bursiyerlerimiz ile Vakıf yönetimi toplantıya tam kadro katıldı. Konuklarımız arasında Vakıf kurucularından Av.Halil İbrahim Selbest  vardı.Halil İbrahim Selbest  öğrencilere mesleki deneyimlerinden bahsetti. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Selbest, onlara tavsiyelerde bulundu.
Daha sonra mezun olan öğrencilerimize mezuniyet ödülleri verilmek üzere ödül törenine geçildi. Hediyeleri veren Vakıf Yöneticileri,öğrencilerden  birer cümleyle düşüncelerini dile getirmelerini istediler. Bu sırada duygu dolu anlar yaşandı.
Konuşmaların ardından öğrencilerimize çay pasta ikramı yapılarak mezuniyet günü sona erdi.






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.