Recent Comments

Bimder Vuslat

         ESSELAMÜALEYKÜM VERAHMETULLAHÜ VEBERAKATÜHÜ.
         MERHABALAR; Bozkır İmam Hatip Lisesi Öğrencilerimizde tespit ettiğimiz bazı sıkıntı ve sorunları aşmalarında, onları Milli ve Manevi değerlere bağlı nesiller olarak yetişmelerini, Üniversite Öğrenimlerine güçlü hazırlanmalarını,  ileriki yaşamlarında bir İmam Hatipli Olarak Vatana ve Millete yararlı olmalarında Mezunlarımız ve Gönüldaşlarımızdan alacağımız maddi ve manevi desteklerle gelişmelerine katkı sağlamak amacı ile eksikliğini hissettiğimiz ve  ilk genel kurulumuzu 05-02-2012 tarihinde yaparak kuruluş aşamasını tamamladığımız  Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma    Derneği (BİMDER)’i kurduk. Elhamdülüllah  kısa sürede faaliyetlerimize başladık. Yaptığımız faaliyetlerimizi hazırlamış olduğumuz broşürümüzde görebilirsiniz.
          1-Bozkır İ.H.Lisesinin kuruluşundan 1976 yılından bu güne kadar mezun olmuş öğrencilerimizi, Görev yapmış Öğretmenlerimizi ve okulumuza gönül vermiş gönüldaşlarımızla birlik ve beraberliğimizi sağlamak, onlarla okulumuz öğrencileri arasında bir köprü olmak amacındayız.
          2-Bozkır İ.H.Lisesi mutfağında yuğrulan  her öğrencinin mazisinde,  Bozkırlı  hemşehrilerimizin hakkı vardır kanısındayız. Dernek olarak bizler bir nebze olsun bu hakları helal ettirmek için Bozkırlıya hizmeti bir borç bildik. Bunun için ilçemiz halkını sosyal ve kültürel konularda aydınlatmak için, Ülkemizin tanınmış Alimlerini getirerek konferanslar , paneller verdik ve bu tür faaliyetlere daha iyisini daha güzelini artırarak her yıl devam etmek hedeflerimizdendir..
          3-En önemlisi Bozkır İ.H.Lisesi öğrencilerimize sahip çıkmak, onları Milli ve Manevi  değerlere bağlı kendilerine öz güvenleri tam,  geleceğe umutla bakabilen, şuurlu ve vizyon sahibi  gençler olarak yetiştirmek amacındayız.  Bunun içinde ciddi projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Bunlarda bir tanesi, Bozkırımız Öğretmen konusun da çok sıkıntı çekiyor . Malesef okulumuzda ki derslerin çoğu meslek dersleri dahil ya boş geçiyor, yada branşı olmayan kişiler tarafından ders ücreti karşılığında dışardan görevlendirilmiş Öğretmenler tarafın dan veriliyor. Onun içindir ki bu dersler çok verimli olmuyor. Biz bu yıl Allah izin verirse sizlerin destekleri ile  Üniversiteyi hedefleyen yetenekli öğrencilerimizden  Lise 3 ve Lise 4 sınıflardan Üniversite’ye hazırlık sınıfı oluşturmak istiyoruz. En azından kız ve erkek olmak üzere iki sınıfda toplam 50 tane öğrencimize dalında uzman(Edebiyat,Tarih,Coğrafya,Matematik ,Fizik ve Kimya vb.)derslerinin öğretmenlerini  Konya’dan  Cumartesi ve Pazar günleri okulumuza getirerek ek ders vermek istiyoruz.Tabi bu 50  öğrencimizi dersane’ye göndersek 100 bin TL nin üzerinde yüksek meblaya ulaşıyor. Ancak biz bu projemizi 25 -30 bin TL ile gerçekleştirebileceğiz. Projelerimizi gerçekleştirebilmemiz için  şimdiye kadar olduğu gibi  bundan sonrada siz gönüldaşlarımızın desteklerinizi bekliyoruz.
          (BİMDER) Yönetim Kurulu Olarak bizler sizlerin öneri ve görüşlerinizede çok önem veriyoruz. Bizlerin göremediklerimizi ve tespit ettikleriniz eksiklerimizi bizlere iletmeniz  hizmetimizin kalitesini artıracağından eminiz. Amacımız Okulumuz Öğrencilerimize ve halkımıza hizmettir. Yatırımın en hayırlısı insana yapılandır. Sözü bizim için bir ilke olup bu yatırımda sizleri de pay sahibi etme amacındayız .Selam ve dua ile Yaradana emanet olunuz.


Hafız Mehmet GÖRÜR 
 BİMDER BAŞKANI
T EL; 0536 491 78 52







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.