Recent Comments

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Öğretmenleri 2. Kez Buluştu

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Şimdiye kadar görev yapan Öğretmenlerin görkemli buluşması dün sabah  9:00 da gerçekleşti. Yoğun katılımın gerçekleştiği bu güzel güne, Bozkır İmam Hatip Lisesinde görev yapmış bayan öğretmenlerin ve Mezun olmuş bayan öğrencilerinde katılımı, bu güzel buluşmayı daha da renkli bir hale getirdi. Öncelikle Bozkır İmam Hatip Lisesi okulunun bahçesinde buluşan öğrenci ve öğretmenler, okul bahçesinde ayak üstü hoş sohbetlerle başladı. Yılların artırdığı hasretle kucaklaşan Mezun ve Öğretmenler kucaklaşarak, sarılarak hasret giderdi. Okul bahçesine gelen katılımcıları ilk olarak okul müdürü Adem Doğan karşıladı. Güler yüz, hoş muhabbet ve hasretin bir arada olduğu okul bahçesinden, Doruk aile çay bahçesine gidildi.

İlk açılışı Bozkır Fatih Camisinin imamı Yusuf hocanın kur'an ziyafetiyle başlayan buluşma, Bozkırın yetiştirdiği duayenlerinden Abdülkadir hocanın duası ile devam etti, BİMDER Başkanı Mehmet GÖRÜR'ün konuşması ile devam eden buluşmada katılımcılara da söz hakkı verildi. Katılımcılar özellikle geçmişte İmam Hatip Lisesi mezunlarına yapılan haksızlıkları dile getirirken duygu dolu anlar yaşandı. Okul yıllarında yaşanan tatlı, güzel ve unutulmayan anılar anlatıldı. Ahirete intikal eden Bozkır İmam Hatip Lisesinde görev yapan eğitim veren ve eğitim gören öğrencilerde Rahmetle anıldı.

Maneviyatın doruğa ulaştığı bu güzel günde sohbetler edilirken, konuşmalar yapılırken katılımcılara çay ikramı yapıldı. Konuşmacıların konuşmaları sonrasında yemeğe geçilerek aile ortamı aranmaksızın yemek yenildi.












Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.