Recent Comments

Kermes yoğun ilgiyle son buldu

Bozkır Merkez Kültür ve Öğrencileri Himaye Derneği tarafından Bozkır Lisesi bahçesinde düzenlenen kermesin açılışına, başta ilçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar ile Sorkun Belediye Başkanı Abdurrahman Keşir, Hamzalar Belediye başkanı Vehbi Gül ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.,


Kermesin açılışında Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra eller semaya açılıp, kermesin açılışına katılanlar tarafından dualar yapılmıştı. Yapılan duanın ardından kermesin açılışına geçilmişti. Kermesin açılışını yapan ilçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar, kermesi gezerek alış-veriş yaptı. Başkan Mustafa Uyar, kermesi hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Geçtiğimiz Cuma günü son bulan kermesin gelirinin ise ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına olduğu için, davetliler bol bol alış-veriş yaptıkları görüldü.
Kermeste el emeği göz nuru ev tekstil ürünleri, giyim, ayakkabı, ev yemekleri ile tatlılar, et döner, tavuk döner, balık ızgara, ninelerimizin yaptıkları yöremize has meşhur keşli ekmek bulunuyordu. Kermes 06 Temmuz 2012 tarihinde sona ermiştir.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.