Recent Comments

Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan Dinç, Burdur Bucak'a Atandı

İlçemizde 4 Yılı aşkın süredir özverili çalışmalar yürüten Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan Dinç, Burdur Bucak ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapıldı. 

Kurum Personeli ve Daire Amirleri ile vedalaşan, Müdürümüz ilişiğini keserek ilçemizden ayrıldı. 

Sırıstat Haber Merkezi olarak Müdürümüze Bozkırımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde de başarıların devamını diliyoruz. 

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup ÇETİN





Müdürümüzün Öz geçmişi;

1972 yılında Antalya İli Gazipaşa İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Gazipaşa Burhan İlköğretim Okulunda ; ortaöğrenimine Alanya İmam Hatip Lisesinde başlamış olup daha sonra yatılılık sınavına girmiş ve Korkuteli İmam Hatip Lisesinde yatılı olarak devam etmiş; Antalya İamma Hatip Lisesinden mezun olmuştur. 1992 yılında Karadeniz teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne girmiş, 1996 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Muş iline sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. 1 yıl Muş ilinde çalıştıktan sonra Şanlıurfa ili Birecik ilçesinde 2000 yılına kadar çalışmıştır. Daha sonra Konya ili Taşkent ilçesine tayini çıkmış ve 2001 yılında Taşkent Muzaffer ÖZLEN ilköğretim okulunda müdür yardımcılığına başlamıştır. 2004 yılında Taşkent çetmi İlköğretim okulu müdürü olarak atanmıştır. 2006-2008 yılları arasında Taşkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet etmiş; 2008-2010 tarihleri arasında Bozkır ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet etmiştir. 11.08.2010 tarihinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak asaleten atanmıştır. Halen bu göreve devam etmektedir.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.