Recent Comments

Yerlikaya Bozkır'ı Ziyaret Etti


Yerlikaya, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Hadim Koordinatörü Mehmet Ali Algül ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Taşkent Koordinatörü Emre Tekin ile birlikte Hadim, Taşkent ve Bozkır ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. 

     Ramazan öncesi ziyarette bulunduğu ilçe ve beldelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yerlikaya, Taşkent ilçesi ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile ilgili söylediği sözlerin oldukça yakışıksız olduğunu belirtti. 

     Yurtdışına yaptıkları ziyaretlerde Davutoğlu'nun çok sevildiğine şahit olduklarını ifade eden Yerlikaya, ''Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, sadece Taşkent'te değil tüm Türkiye'de hatta Ortadoğu'da, Balkanlarda ve Kafkasya'da halk tarafından çok seviliyor'' dedi. 

     Türkiye'nin artık dış politikada eskiden olduğu gibi pasif ve edilgen bir diplomasi değil, aktif, etkin ve inisiyatif alan bir diplomasi uyguladığını anlatan Yerlikaya, ''Bu da Türkiye'nin gücü ve etkinliğini ortaya koymaktadır'' dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.