Recent Comments

Bozkır Tepelice Köyü 1. kongresini yaptı

Bozkır Tepelice Köyü Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1. Olağan kongresini yaptı. 

3. ayda kuruluşunu tamamlayan Bozkır Tepelice Köyü Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1. Olağan kongresini yaparak seçilmiş yönetime kavuştu. Kongreye İmrenler Dernek Başkanı Mehmet Eker, Yeşil Ereğli Dernek Başkanı Ömer Öztürk, Konya, Karaman kamu Çalışanları başkanı Suat Sakarya, Bozkır Ulupınar dernek başkanı Ali Can Karakuş, Özrengin Şalgam sularından Mehmet Kayar, İşadamı Gürsel Umdu ve köylüler katıldı.
İmrenler Dernek Başkanı Mehmet Ekerin Divan Başkanlığını, Yeşil Ereğli Derneğinden Mehmet Kayar, Gürsel Umdu divan üyeliklerini yaptı. Saygı duruşu, istiklal marşıyla başlayan kongrede Başkan Mehmet Ceylan Faaliyet raporunu okudu. Derneğin kuruluşundan bu güne Yaptığı faaliyetleri anlattı. Mehmet Ceylan; “Derneğimiz; dört yıllık çalışmanın ardından bazı engellemelerin olmasına karşın Mehmet Ceylan Başkanlığında Mehmet Özçelik, Kemal Kaya, Adil Sarıbaş, Atila Yılmaz, Adem Özçelik, Mustafa Çelik’ten oluşan kurucuları “Bozkır Tepelice Köyü Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği” kuruldu. Dernek 19 03 2012 tarihinde 10,50 itibariyle tescil olundu.
Dernek kuruluşunun ilk faaliyeti olarak köylüleri toplayarak dernek hakkında bilgi verip fikir alışverişinde bulunmuştur. Bu toplantıda Kurucu Üyelerimizden Mustafa Çelik tatlı ikramında bulunmuştur kendisine teşekkür ederiz.
Derneğin kuruluşu dolayısıyla dost dernekler (Konya İl, İlçe, Kasaba ve Köy derneklerini bir kahvaltıda toplayarak tanışma sağlanmıştır. Kahvaltılı toplantıda Konya derneklerinin fikir alışveriş yapmaları sağlanmıştır. Kahvaltımızı Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner şereflendirmiştir. Belediye Başkanımız Aydıner’e teşekkür ederiz.
Köy Muhtarımız ve köyümüzden başka bir şahıs arasında oluşan tatsız olay derneğimizin araya girmesi ve Bozkır’da görevlendirdiğimiz kişilerin gayretleriyle kısa sürede olay çözülmüş barış sağlanmıştır.
Bozkır Büyükhisarlık Belediyesinin talep etmesi sonucu Gökdere in suyunun köye getirilmesi konusunda Köy muhtarlığına destek verilmiş, Muhtarlık ve Dernek iyi bir işbirliği yaparak çalışılmıştır. Dernek Başkanı Mehmet Ceylan bizzat iki kez köye kadar gidip işin takipçisi oldu. Bu güzel hizmetin en iyi şekilde sonuçlanması için çaba gösterdi. Büyükhisarlık Belediyesi ve Köyümüz Muhtarlığı arasındaki protokol Eski Bozkırlılar Dernek Başkanı Kayahan Selek beye dernek tarafından hazırlattırıldı, kendilerine teşekkür ederiz. Derneğimizin hazırlattığı protokol Büyükhisarlık Belediye Başkanı, belediye encümen üyeleri ve Muhtar, muhtar azalarından oluşan heyet noter huzurunda imzalanarak köyümüz adına geleceğe dair belgelendirilmiştir. Bu işlemler yapılırken dernek adına Başkan Mehmet Ceylan Köy muhtarımızın en büyük destekçisi oldu.
Kurucu yönetim kurlu üyeleri olarak kısa sürede önemli işlerde emek verdik. Derneğin faydaları sayılamayacak kadar çoktur. Bunun bilinciyle seçimle gelecek yeni yönetim kuruluna şimdiden başarılar diler, bu yapının bozulmadan köyümüze ve köylümüze hayır getireceğini umut ve temenni ederiz” dedi. Faaliyet raporu ve tahmini bütçenin oylanmasından sonra tek listeyle yeni yönetim belirlendi. Kongrenin ardından köylüler olarak ailecek iftar yapıldı.
Teşekkür
Divan başkanlığımızı yapan Mehmet Eker’e, divan üyeleri Mehmet Kayar ve Gürsel Umdu’a Yeşil Ereğli Dernek Başkanı Ömer Öztürk’e, Konya, Karaman kamu Çalışanları başkanı Suat Sakarya’ya, Bozkır Ulupınar Dernek Başkanı Ali Can Karakuş’a, ve Fatih Parkı Bayrampaşa Belediye Tesislerinde Kongremizi yapmamızı ve iftarımızı rahat bir şekilde açmamızı sağlayan Nuran hanıma, tesis peroneline dernek yönetimi olarak teşekkür ederiz.
 
YÖNETİM KURULU
Asil :Mehmet Ceylan


Kemal Kaya
Adem Özçelik
Mustafa Çelik
Tayfun Aydoğdu

Yedek :Mehmet Özçelik:Mehmet ÖzçelikMetin Sarıöz
Abdurrahman Özciğer
Hüseyin Altun
Ahmet Göksu
DENETİM KURULU
Asil :Adil Sarıbaş
:Adil SarıbaşAtila Yılmaz
Ali Ciğer
Yedek :Hamdi ÖzçelikHamdi ÖzçelikVeli Özdemir
Ramazan Aydoğdu

:Mehmet Özçelik :Adil Sarıbaş Hamdi Özçelik

:Mehmet Özçelik :Adil Sarıbaş Hamdi Özçelik

:Mehmet Özçelik:Adil SarıbaşHamdi Özçelik







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.